Carmen Negoita te invata cum sa faci cozonacul raw pentru Craciun

Carmen Negoita propune alternative cozonacului classic pentru sarbatorile de Craciun. Mai exact, o reteta de cozonac raw vegan, numai din ingrediente vegetale, care nu necesita preparare la foc.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

“Baza, sau aluatul, il puteti face din 300g caju sfaramat, amestecat cu 50g miere, 20g ulei de cocos si un sfert de lingurita de pudra de vanilie. Se mixeaza ingredientele pentru baza, pana se obtine un aluat ce se poate modela.  Crema este compusa din 200g mac, amestecat cu 100g miere si coaja rasa de la o portocala. Aluatul se intinde pe un platou, peste care pune crema rezultata, se ruleaza si se lasa la frigider minimum o ora. Rezultatul este delicios”, declara Carmen Negoita.
In ultimul an, Carmen s-a documentat si a experimentat mult in tot ce inseamna bucataria raw vegana de cand a lansat propria companie de catering de acest tip, Rawyal.
Fashion bloggerul marturiseste ca mananca zilnic, in proportie de 70% alimente raw, adica fara zahar, de provenienta vegetala si fara a fi preperate termic.
Carmen a lansat la Rawyal retete raw vegan care mai de care mai gustoase si sanatoase, toate inlocuind retetele clasice. A introdus in meniu chiar si si pizza raw, lasagna raw, prajituri si torturi cu mult mai putine calorii decat cele clasice.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate