Carmen Negoita, terorizata si de Sarbatori de ideea ca ar putea fi data afara din casa! “Nu inteleg cum a fost posibil asa ceva. Completul care trebuia sa judece dosarul a fost dizolvat!”

Desi de Sarbatorile toata lumea este cuprinsa de un val de bunatate si de dorinta de a face bine persoanelor din jur, Carmen Negoita le asteapta extrem de stresata.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereCarmen Negoita si cei doi copii ai sai: Ingrid si HarryCarmen Negoita risca sa ramana fara casa cedata de fostul sot, Ionut Negoita, la divort, vila in care bloggerita isi creste cei doi copii pe care i-a facut cu milionarul. In 2010, cand au semnat actele de divort si au facut partajul bunurilor comune, milionarul Ionut Negoita a semnat la notar ca ii lasa fostei sale sotii, Carmen Negoita, o vila cu etaj. Ulterior insa, Carmen Negoita a avut surpriza sa constate ca vila pe care i-o cedase Ionut Negoita era ipotecata, iar beneficiarul era Robert Negoita, fratele fostului sau sot. Dupa doi ani in care a tot asteptat ca situatia sa se remedieze, Carmen si-a dat sotul in judecata, solicitand ridicarea ipotecii existente pe imobilul din Voluntari. fara descriereAsa s-a ajuns ca cei doi fosti soti sa se judece prin tribunal pentru o vila si asta in ciuda faptului ca fratii Negoita, conform materialelor aparute in presa, detin impreuna peste 110 apartamente in Bucuresti. Pe data de 8 decembrie, Carmen Negoita si fostul sot ar fi trebuit sa aiba termen in dosar si avocatii lor sa se prezinte la tribunal. Surpriza, insa!

“Procesul nu s-a tinut, s-a intamplat un lucru straniu. Completul care trebuia sa judece dosarul a fost dizolvat! Eu una nu am mai auzit asa ceva pana acum. Asa ca va trebui sa asteptam ca dosarul sa fie redistribuit altui complet de judecata, sa ni se dea un termen si sa ne prezentam la data respectiva. Nu stiu cand se va intampla asta. Procesul treneaza de ceva timp, atat cat sa nu te lase sa traiesti linistit si sa-ti vezi de viata”, a declarat Carmen Negoita pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate