Carmen Negoita, vacanta la Budapesta alaturi de copiii sai! Le-a fost ghid lui Harry si lui Ingrid!

Dupa o perioada extrem de agitata pe plan profesional, Carmen Negoita a profitat de cateva zile libere si a plecat intr-o scurta vacanta la Budapesta, alaturi de cei doi copii ai ei, Harry si Ingrid.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereCelebrul fashion blogger, care cunoaste destul de bine capitala Ungariei, s-a transformat in ghid turistic pentru copii, cei trei vizitand principalele obiective turistice ale orasului si cladirea Parlamentului, acolo unde fiica ei doreste sa se mute in viitor.

“Ingrid si Harry au mai fost la Budapesta in urma cu patru ani, pe atunci intr-o vacanta impreuna cu fostul meu sot. De aceasta data au mai crescut si au fost extrem de curiosi. S-au aratat interesati de statuile din Piata Eroilor si de leii care pazesc celebrul pod cu lanturi. Au vrut sa-i duc in vizita la Parlament, iar Ingrid a ramas foarte impresionata si mi-a spus ca isi doreste sa se mute aici cand va creste mare”, declara Carmen Negoita.

Cei doi copii au mostenit pasiunea pentru calatorii de la mama lor, iar pana acum au fost plecati in vacante atat in Statele Unite cat si la Dubai.

“Cea mai inedita vacanta a noastra a fost anul trecut prin Statele Unite. Am petrecut trei saptamani la New York, Los Angeles si Las Vegas. Am vizitat Marele Canion, am fost la Disneyland, am luat parte la un show al lui Celine Dion la un hotel din Las Vegas si am survolat New York-ul cu un elicopter. Harry si Ingrid si-au dorit apoi sa ajunga la Dubai, unde au fost fascinati de Burj el Arab si de Burj Khalifa. Am fost cu Jeep-ul prin desert si am innoptat intr-o oaza. Pe viitor ne propunem sa calatorim in tarile nordice”,
declara Carmen Negoita.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate