Carmen Șerban e distrusă de dor: ”Tatăl meu a plecat din această lume! Aș da orice dacă aș putea să-l mai îmbrățișez o dată!” FOTO

Cunoscuta cântăreață Carmen Șerban și-a comemorat părintele, decedat acum jumătate de an.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere Carmen Șerban și-a comemorat părintele, decedat acum jumătate de an. Foarte apropiată de familie, originară din Timișoara, solista a fost zilele trecute la locul de veci al tatălui ei, împreună cu mama, a depus flori și a aprins lumânări în amintirea părintelui dispărut. 

Citeste si: Prima persoană din lume vaccinată împotriva noului coronavirus: „Mă simt grozav!”

Citeste si: Hoți care se dau drept medici și pătrund în locuințe! Un fake-news care a îngrozit România. Ce spune Poliția?

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

”În urmă cu 6 luni, în data de 15 Septembrie 2019, tatăl meu a plecat din această lume! Aș da tot ce am pe lumea asta, dacă aș putea ca să-l mai îmbrățișez pe tata, măcar o dată! Totodată, cu apariția acest virus, mulți dintre cei speriați și dezinformați, au arătat că pot umple frigiderele altora, fără ca să plătească! Plata o vor face oricum, dar în timp! Multă ură, multă sălbăticie, mulți nesimțiți și dezumanizați, puțină Credință, iar iubirea pentru semenii noștrii este aproape inexistentă. Să ne dea Dumnezeu fiecăruia, după cum ne este sufletul! Urez sănătate, fiecărui om de pe planetă, atât cât dă Dumnezeu fiecăruia în parte! Să fim calmi și optimiști!”, a notat Carmen Șerban, declarându-se dezamăgită de comportamentul unora ân aceste condiții de criză, declanșată de coronavirus. 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Călătorii români refuzaţi în Ungaria! Recomandare: schimbați destinația pe o cursă directă spre România

Coronavirus. Cum poți prepara acasă soluție dezinfectantă

Boala cruntă de care suferă Loredana Chivu. A izbucnit în plâns când a aflat. Ce simptome a avut vedeta

Dani Mocanu și-a acoperit gura cu o bancnotă de 500 de euro, în loc să-și pună o mască medicală pentru coronavirus! Fanii l-au făcut praf: „Vrei sa arăți ca ești un mare...

Managerul maternității „Elena Doamna” din Iași: „Nu avem niciun echipament de protecție împotriva COVID-19”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies