Carmen Şerban, în mijlocul unui scandal după ce a filmat un videoclip de manele, la bibliotecă! Cum le răspunde artista studenţilor revoltaţi: ”A devenit foarte cunocută datorită mie. Ar trebui să...”

Carmen Şerban a fost în centrul unui scandal după ce a filmat un videoclip pentru o piesă în biblioteca unei universităţi prestigioase, iar acum aceasta a venit în direct, la WOWbiz, unde a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat.

Autor: T.S.
 
Celebra cântăreaţă a vorbit despre ce s-a întâmplat acum, când a fost criticată pentru faptul că şi-a filmat un videoclip într-o bibliotecă şi a declarat că ar trebui să i se mulţumească, întrucât acum e foarte cunoscută.
”Filmările au avut loc în vacanţă, în august, nu am încurcat pe nimeni.
Ei erau în vacanţă, n-am avut nicio intenţie să deranjez pe nimeni. Filmările au durat cinci ore, într-o singură zi. Bineînţeles că am luat aprobări. Nu au de ce să fie deranjaţi. Am vorbit cu câţiva studenţi pe Facebook şi i-am întrebat care-i diferenţa dintre ei, studenţi pe băncile facultăţii şi mine, care am absolvit facultate, master, o şcoală de televiziune. Le-am spus să vorbim civilizat. Au spus că am filmat într-un loc care pentru ei e sacru. Acel loc nu e monument istoric. Iar acum a devenit foarte cunoscută datorită mie. Este o aberaţie, nu este adevărat. Piesa mea este muzică de club. Am făcut-o cu un studio care lucrează cu muzică rock. Nu sunt înapoiată. Am făcut o mulţime de cursuri. Am făcut o cerere şi am apreciat că am fost lăsată să filmez acolo. Încă nici nu voiam să merg, pentru că mă gândeam că n-o să mi-o aprobe.”,
a spus ea la WOWbiz.

 

Întrebată ce ştie despre ancheta care a fost demarată, aceasta a spus că n-are nicio informaţie. 
 
”Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, presa a făcut public un document, însă eu n-am pus la dispoziţia nimănui aşa ceva.”,
a mai spus Carmen Şerban. 
 
De asemenea, un profesor de la SNSPA spune că totul e un plan de promovare. 
 
”Eu mă aflam la catedră atunci când un coleg a primit cererea şi mi-a cerut părerea. Mi-a spus că e vorba despre un loc închiriat, iar sursele de finanţare pentru o unitate de învăţământ nu sunt niciodată prea multe. S-au spus multe pe internet, o listă de somităţi, motiv pentru care mi s-a părut patetic, mi s-a părut exagerat şi, de altfe, bine scris şi ce impact poate să aibă un text bine redactat. Este marketing. Este vorba de promovarea instituţiei.”, a declarat Dumitru Borţun, profesor al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice.
 
 
 
 
 
 
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Campionii Andrei Stoica şi Cătălin Cazacu, pumni pentru glorie! Cei doi vor cu orice preţ să câştige game-show-ul ”Exatlon”

Alexandru Arsinel, cel mai sincer interviu despre Stela Popescu: "Dupa moartea ei, inima mea a avut o tendinta de cedare"

Andreea Mantea şi Victor Slav, surpriză incredibilă în direct! Cum au apărut pe micile ecrane

Mâine este ziua cu trei ceasuri bune pentru 7 zodii. Iată zodiile care vor avea spor în toate

Visarion ALEXA, în stare de ȘOC! Decizia luată chiar astăzi de procurori

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

George Simion, umilit crunt de o femeie. E scandalos ce a făcut liderul AUR

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies