Carmen Şerban trece prin momente grele! A fost diagnosticată cu cancer, iar acum a primit o lovitură cumplită: "Nu ştiu dacă se poate trata"

Carmen Şerban, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, trece prin momente dificile. După ce a scăpat de nodulul de la sân, aceasta s-a ales acum cu o sinuzită maxilară, ce nu-i dă pace, în ciuda faptului că ia tratament.

Autor: T.S.

În direct, în cadrul unei emisiuni TV, aceasta a vorbit despre problemele cu care se confruntă.
 

"Am o problemă. Sunt stresată, probabil că am o problemă pe glanda tiroidă, de mă durea foarte tare gâtul. Avem probleme pe sinusuri. Am o sinuzită maxilară. Te doare zona asta de maxilar şi am o roşeaţă pentru că e o afecţiune acolo.

Nu ştiu dacă se poate trata. Cu slujbe, cu creme, cu piramide, cu toate, sigur. Există un efect, eu mă simt mai bine. Încă nu am tratat-o, e în curs de tratare", a spus Carmen Şerban.

Anul trecut, Carmen Şerban a avut probleme de sănătate, când a suferit de o complicaţie la plămâni. Mai mult de atât,  în 2012, cântăreaţa a fost diagnosticată cu o tumoare beningnă la unul dintre sâni, dar ulterior s-a făcut bine.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies