Vedete

Carnea, unde-i carnea? Un concurent de la “Cine-i Chefu’?”, pus in incurcatura, in bucatarie, de o fleica!

Astazi, in editia emisiunii “Cine-i Chefu’?”, difuzata la ora 17:00, la Kanal D, unul dintre cele trei cupluri participante la show pentru a castiga premiul in valoare de 1000 de euro este pus in incurcatura de ingredientul principal.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Carnea, unde-i carnea? Un concurent de la “Cine-i Chefu’?”, pus in incurcatura, in bucatarie, de o fleica!icon photo

Inainte de startul competitiei de astazi, Chef Foa le explica concurentilor care este preparatul pe care trebuie sa il gateasca contra cronometru. Zis si facut, numai ca unul dintre barbati alearga bezmetic prin bucataria “Cine-i Chefu’?” in cautarea ingredientului principal, ghidat audio de partenera lui de viata.

“Du-te si caut-o! Trebuie sa fie o bucata de carne, antricot de vita! Nu e in camara, nu, nu, nu; trebuie sa fie in frigider, in congelator! Ce cauti acolo, in camara? Alearga, alearga! Unde-i carnea? Caut-o!”, suna indicatiile pline de nerv ale femeii barbatului care trebuie sa gateasca.


Daca a reusit concurentul sa gaseasca ingredientul principal pentru a gati si care dintre cele trei cupluri participante la “Cine-i Chefu’?” castiga premiul de 1000 de Euro veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului, incepand cu ora 17:00, la Kanal D!
 

 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune