Vedete

Carnea, unde-i carnea? Un concurent de la “Cine-i Chefu’?”, pus in incurcatura, in bucatarie, de o fleica!

Astazi, in editia emisiunii “Cine-i Chefu’?”, difuzata la ora 17:00, la Kanal D, unul dintre cele trei cupluri participante la show pentru a castiga premiul in valoare de 1000 de euro este pus in incurcatura de ingredientul principal.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Inainte de startul competitiei de astazi, Chef Foa le explica concurentilor care este preparatul pe care trebuie sa il gateasca contra cronometru. Zis si facut, numai ca unul dintre barbati alearga bezmetic prin bucataria “Cine-i Chefu’?” in cautarea ingredientului principal, ghidat audio de partenera lui de viata.

“Du-te si caut-o! Trebuie sa fie o bucata de carne, antricot de vita! Nu e in camara, nu, nu, nu; trebuie sa fie in frigider, in congelator! Ce cauti acolo, in camara? Alearga, alearga! Unde-i carnea? Caut-o!”, suna indicatiile pline de nerv ale femeii barbatului care trebuie sa gateasca.

Daca a reusit concurentul sa gaseasca ingredientul principal pentru a gati si care dintre cele trei cupluri participante la “Cine-i Chefu’?” castiga premiul de 1000 de Euro veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului, incepand cu ora 17:00, la Kanal D!
 

Galerie foto 
Setări confidențialitate