Caroline trece prin cea mai grea umilinta! Urmareste actiunea incredibila a serialului “Tradarea”, la Kanal D, in aceasta seara, de la ora 20:00!

Caroline isi revendica rolul de mama, pe care il pierduse atunci cand si-a abandonat copilul si isi vrea cu orice pret fiul inapoi. Insa batrana Hasefe, care l-a crescut pe micut, refuza cu desavasire sa-i inapoieze copilul, reamintindu-i ca l-a parasit fara sa-i pese.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereCaroline se plange lui Ali ca mama sa nu accepta sa-i inapoieze copilul, iar acesta ii reproseaza ca l-a abandonat pe Mustafa, pierzandu-si statutul de mama.fara descriere

Ali ii spune ca cel mai bine pentru fiul lor este sa fie crescut in continuare de catre Cemile, care stie sa fie mama cu adevarat.
Cemile merge s-o viziteze pe Aylin la ferma in care se afla si il surprinde pe Soner sarutand-o pe fiica sa. Aceasta este profund afectata de comportamentul imoral al fetei. Insa se ingrozeste cand afla ca Aylin s-a aflat la un pas de moarte.
Aylin ii marturiseste mamei sale despre viata de cosmar pe care a trait-o alaturi de Murat si ii cere iertare acesteia pentru ca nu i-a ascultat sfaturile.
Mete continua sa-si ajute tatal in ciuda faptului ca este mereu impiedicat de Caroline, care incearca sa-l indeparteze pe baiat. Caroline este dispusa sa-si recastige fiul si se vede nevoita sa-si caute o slujba, insa nu isi poate gasi de lucru in domeniul bancar in care lucrase cu ani in urma. Cemile o cheama pe Caroline la atelierul sau pentru a-i oferi o slujba, insa o supune celei mai mari umilinte.fara descriere

Prin ce framantari trece Caroline si cum va reactiona aceasta cand Cemile o umileste in cel mai crunt mod, puteti afla urmarind un nou episod al serialului “Tradarea”, la Kanal D, in aceasta seara, de la ora 20:00!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate