Cărți de dragoste perfecte pentru serile de relaxare

Cele mai controversate cărți ale literaturii fac parte din categoria cărților de dragoste.

Autor: Amalia Florea

 Acestea au ajuns să primească în timp tot felul de etichete, iar cititorii acestui gen să fie blamați uneori pentru alegerea literară pe care au făcut-o.

Miturile care se învârt în jurul cărților romantice te pot descuraja să alegi o carte din această categorie, însă tot ceea ce s-a spus despre acestea poate fi demontat instant după ce experimentezi carțile din acest gen și poți să îți formezi propria părere.

Vei observa că pe site-ul fiecărei librării online se regăsește categoria cărților de dragoste, în care sunt disponibile numeroase titluri, prin urmare acest gen de cărți este foarte citit și căutat, oferind poate cea mai mare selecție de volume de unde poți alege titluri prețioase.

Dacă ești un cititor al acestui gen literar sau dacă vrei să încerci ceva diferit în materie de lectură, îți prezentăm o selecție de cărți de dragoste care îți vor trezi emoții profunde și care te vor purta pe cărările primelor iubiri trăite:

1. Iubește-mă – Arlette Geneve

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

          Primul volum al trilogiei Familia Beresford se concentrează pe reprezentantul familiei regale britanice, Christopher Beresford, care este descris ca fiind o persoană rece și ursuză, ce nu credea în dragoste, asta până într-o zi când a întâlnit-o pe Agata Martin.

Încă de la prima întâlnire, cei doi protagoniști s-au iubit și s-au urât în același timp, însă circumstanțele îi vor obliga să coopereze. Această dragoste le va complica viața și va împiedica misiunea lui Christopher de a expune o conspirație împotriva lui Ferdinand al VII-lea, regele Spaniei.

Acțiunea acestei minunate cărți de dragoste este plasată în Anglia și Spania.

2. Sărută-mă – Arlette Geneve

          Al doilea volum al trilogiei Beresford spune povestea lui Andrew Robert Beresford, fiul cel mai mic al familiei. El este un faimos libertin din sudul Angliei, iar cuceririle sale în rândul femeilor sunt o sursă permanentă de discordii la Whitam Hall. Este un personaj descris drept un fermecător căruia toate femeile îi cădeau la picioare. Protagonista principală a romanului, spaniola Rosa de Lara y Guzman își propune să îl seducă pe tânărul nobil englez și să îi fure inima.

Această minunată poveste de dragoste are loc exact în momentul în care este pe cale să înceapă razboiul între cele două țări. Idila dintre personajele principale ale cărții se petrece în orașul Madrid al anului 1835.

3. Salvează-mă – Arlette Geneve

          Al treilea volum al poveștii familiei Beresford spune povestea lui Arthur Ross Beresford. El este personajul cel mai rece si cel mai arogant dintre cei trei frați. Protagonistul are o idee foarte clară în minte despre cum dorește să fie femeia care îi va deveni soție, o doamnă remarcabilă și glorioasă, însă planurile îi vor fi date peste cap atunci când în viața lui apare fermecătoarea Clara Luna. Ea este o tânără fascinantă dintr-o colonie americană care își urmărește planul de răzbunare până la capat.

Povestea celor doi protagoniști se petrece în orașul Salamarca, renumit pentru prestigioasa universitate de acolo, fiind una dintre cele mai vechi universități din lume. Autoarea Arlette Geneve a creionat în acest ultim roman al seriei o protagonistă feminină extrem de seducătoare care te va cuceri încă de la prima întâlnire. Farmecul și voința ei puternică, împreună cu simplitatea ei debordantă, îl vor face pe Arthur Ross să se îndrăgostească de ea pentru totdeauna.

          Cărțile romantice se parcurg rapid și sunt recomandate în momentele în care dorești să citești o lectură ușoară, dar în care se regăsesc și personaje aventuroase ale căror povești să te inspire să reintri în contact cu cele mai profunde sentimente de iubire. Lasă-te sedus de peisajele idilice în care protagoniștii cărților romantice își trăiesc poveștile și răsfață-te în momentele tale de relaxare cu cele mai incitante povești regăsite în interiorul cărților de dragoste.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bârfe din dormitor: ce să faci să ieși din monotonie

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Reyyan, lovitura soc pentru Azize

O cunoscută vedetă aproape a rămas fără vedere, după ce a încercat un truc de înfrumusețare de pe TikTok

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

Mirela Vaida a șocat pe toată lumea! Ce note a obținut prezentatoarea TV la examenul de Bacalaureat

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Ultimul urmaș al lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit de EvZ

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies