Cărucior frumos și funcțional. Și de ce nu ar fi amândouă?

Cărucior frumos și funcțional. Și de ce nu ar fi amândouă?
Cărucior frumos și funcțional. Și de ce nu ar fi amândouă?
Autor: Adriana Raiciu

Pentru un bebeluș, căruciorul său este chiar mai important decât patul și scaunul înalt. Poate chiar să doarmă în el, iar părinții își pot transporta copilul în timpul unei plimbări, la cumpărături, în drum spre cabinetul medicului sau doar în vizită la o bunică. Prin urmare, căruciorul trebuie să fie frumos și funcțional. Și de ce nu ar fi amândouă?

Iată ce ar trebui să fie:

  1. Căruciorul Majestății Sale

Gândiți-vă la cărucior ca la ricșa ceremonială în care copilul dvs. o va călători în timp ce face primul sau tur al cartierului.

    2. Căruciorul ca scaun înalt

Când bebelușului îi este foame, poate sta în cărucior dacă suntem afară și nu avem acces la un scaun special pentru bebeluși.

   3. Indispensabil: căruciorul

Mai avem clădiri cu mai mult de 2 etaje în care nu există lift. Și chiar și în cele unde există, se întâmplă adesea ca serviciul să fie întrerupt din cauza unui accident. În astfel de cazuri, multe mame, tați, bunici trebuie să urce căruciorul pe etaj, dacă nu există nicio modalitate de a-l securiza la intrare.

Chiar dacă acest lucru nu se aplică în cazul dvs., în situațiile de zi cu zi cu copilul, trebuie totuși să-l ridicăm și să-l transportăm cu copilul în el. Pentru a ne proteja de răni și suprasarcină, în astfel de cazuri avem nevoie de un cărucior foarte funcțional, care să răspundă tuturor nevoilor noastre.

Cărucior frumos și funcțional. Și de ce nu ar fi amândouă?
Cărucior frumos și funcțional. Și de ce nu ar fi amândouă?

   4. Căruciorul ca un balansoar

În atacurile de colici sau dureri cauzate de creșterea dinților, cei mici sunt de obicei nervoși. Unul dintre lucrurile care îi poate calma este balansarea. Cu toate acestea, dacă mama s-ar putea sătura să ducă bebelușul și va încerca în curând să-l lase o vreme, de obicei se trezește cu un nou strigăt. Căruciorul poate ajuta în acest caz dacă punem bebelușul în el și îl împingem ușor înainte și înapoi, fără a împinge prea tare.

Pentru copil este balansoar, iar pentru noi este mult mai ușor.

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Cele mai potrivite în acest scop sunt cărucioare care sunt orientate înapoi spre noi, astfel încât cel mic să ne poată vedea și să se simtă protejat. Cu toate acestea, asigurați-vă că curățați roțile căruciorului dacă decideți să îl folosiți acasă pentru a nu aduce bacterii în casă.

   5. Cărucioare de dormit

Mai există un lucru care funcționează excelent pentru majoritatea copiilor neliniștiți. Spre marea surpriză a unor adulți, aceștia nu devin nervoși când împingem căruciorul pe pietriș sau pavele. De fapt, această mișcare creează un zgomot alb monoton care poate liniști sau chiar adormi copiii. Odată ce au învățat acest truc, unii părinți fac un tur obligatoriu de stradă după cină vara.

   6.  Vehicul în condiții de teren

Deși bebelușii rareori se opun terenului neuniform și chiar îi distrează, căruciorul se poate deteriora cu adevărat și chiar se poate rupe complet dacă nu este potrivit pentru astfel de suprafețe. Dacă străzile din cartierul dvs. sunt reparate frecvent, așa cum se întâmplă de obicei, luați-vă un cărucior de manevră.

   7. Căruciorul ca un portbagaj

Când mergem la cumpărături, nu este nevoie să căutăm prieteni și rude care să ne ajute cu copilul. Dacă căruciorul este suficient de funcțional, îl putem lua cu noi și ne putem distra minunat.

   8. Cărucior pentru toate ocaziile

Cărucioarele au multe funcții și roluri în viața bebelușului și a părinților săi. În același timp, însă, vine invariabil ziua pentru o mare sărbătoare sau o ieșire oficială. Puține familii în zilele noastre își pot permite un cărucior separat pentru vacanțe. Mai mult, niciun accesoriu pentru bebeluși nu ar putea fi protejat mult timp de petele din alimente, băuturi, pasteluri și multe altele.

Este foarte probabil ca după prima ieșire să fiți nevoit să ajungeți să-l țineți în sufragerie de la un cărucior de paradă, dacă tapițeria nu poate fi curățată. În acest scop, astăzi vă puteți aproviziona cu o husă sau puteți căuta un cărucior cu husă detașabil care poate fi îndepărtată și spălată în mașina de spălat automată.

   9. Cărucioare multifuncționale

Sunt confortabile și economice. Sunt potrivite pentru părinți și bebeluși care călătoresc des și au o varietate de nevoi în ceea ce privește arsenalul la îndemână.

   10.  Un cărucior unic cum nimeni altcineva nu a văzut

Nu cu mult timp în urmă, în țara noastră s-au vândut în masă cărucioarele de tipul 1-2, iar accesoriile pentru ele erau la îndemână. Oamenii care locuiau în cartiere cu mai multe condiții off-road au sacrificat stilul pentru vehicule de copii ușoare și manevrabile.

Alții, pentru că au ales mai întâi frumusețea, au avut inevitabil dificultăți în transportul cărucioarelor pe scări fără rampă și prin clădiri cu lifturi nefuncționale. Nu mai trebuie să cadem într-o astfel de dilemă.

Astăzi, varietatea de pe piață este deja excelentă și, din fericire, produsele se potrivesc oricărui gust și buzunar.

Surse poze:

https://kidso.ro/20614-product_default_new/sac-pentru-carucior-14111.jpg

https://kidso.ro/81890-product_default_new/carucior-de-copii-belinda-3-in-1-24708.jpg

https://kidso.ro/81882-product_default_new/carucior-pentru-copii-bianchi-24495.jpg

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

5 metode de relaxare rapidă potrivite în orice moment

Afla istoria secreta din spatele celei mai populare bauturi, Jägermeister

4 medici stomatologi pe care să îi vizitezi dacă ai peste 40 de ani

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Vadim Tudor se întoarce! PARTIDUL care aruncă în aer clasa politică

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies