Casa groazei! Fetiță de zece ani, sechestrată și supusă la perversiuni sexuale greu de imaginat!

O fetiță de zece a povestit familiei prin ce a trecut după ce un vecin a ademenit-o la el în casă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost condamnat la șapte ani de închisoare după ce a atras o fetiță de 10 în locuința lui, iar acolo a abuzat-o sexual. Eduard Chinez este divorțat și locuia singur, în Pașcani. Vecinii au povestit că l-au văzut de multe ori în compania unor copii pe care îi chema la el acasă și îi lăsa să se joace pe laptop sau pe tabletă, dar nimeni nu știa de ce este el în stare.

Pe data de 10 februarie, fetița de 10 ani a plecat spre magazinul din sat. Pe drum, a fost oprită și ademenită de Eduard Chinez.

„Inculpatul, cunocând vulnerabilitatea persoanei vătămate minore lăsate mereu nesupravegheată de părinţi, văzând-o pe minoră, i-a dăruit acesteia 5 lei şi a îndemnat-o să meargă cu el acasă, inculpatul constrângând-o în final să meargă la domiciliul său. Ajunşi în casa inculpatului, acesta având scopul întreţinerii de relaţii sexuale cu minora, i-a creat mai întâi o stare de confort, ademenind-o cu jocul pe laptop, tabletă şi vizionare programe tv, minorei fiindu-i imediat captată atenţia de ofertele de joc propuse de inculpat“, se arată în motivarea sentinţei de condamnare a individului.

Citeste si: Adevărul despre norul radioactiv care ar fi apărut deasupra României! Autoritățile au făcut primele declarații oficiale

După ce a supus-o pe fetiță unor perversiuni sexuale greu de imaginat, a amenințat-o cu un cuțit, obligând-o să-l masturbeze. Potrivit judecătorilor, „inculpatul i-a cerut de asemenea victimei să îl lovească la fund cu coada unei măture pentru că este «obraznic şi rău»“.

Bărbatul era în stare de ebrietate și a adormit după ce a abtjocorit-o pe copilă. E a rămas treză toată noapte, iar a doua zi când a ajuns acasă a povestit familiei prin ce a trecut. Eduard Chinez a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat, dar că „nu crede că ar fi în stare să comită faptele de natură sexuală de care este acuzat“, au precizat judecătorii.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, bărbatul trebuie să achite daune morale în valore de 20.000 de lei.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate