Casa in care a copilarit Eminem a fost demolata - VEZI de ce

Casa din Detroit în care a copilărit Eminem, distrusă într-un incendiu la începutul lunii noiembrie, a fost demolată luni, în urma unei decizii a băncii Michigan Land, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriere"Starea proprietăţii de după incendiu prezintă un risc pentru siguranţa (cetăţenilor, n.r.), iar Land Bank este răspunzător pentru înlăturarea acestuia. Scopul este de a demola şi curăţa terenul, astfel încât să se restabilească siguranţa şi ordinea în cartier", au declarat oficialii băncii din Michigan într-un comunicat emis pe 22 noiembrie, în care era anunţată decizia nivelării locului respectiv.

Fotografii ale proprietăţii apar pe coperta albumului kalooga_36441" The Marshall Mathers LP" şi a celui mai recent album al lui Eminem, "The Marshall Mathers LP 2", lansat pe 5 noiembrie. Casa a fost cumpărată de mama artistului în 1987, iar în 2001 a fost executată silit în şi a fost preluată de Michigan Land Bank.

Eminem şi mama sa, Debbie Nelson, au avut o relaţie turbulentă, marcată de numeroase dispute care au avut loc în casa de pe strada Dresden din Detroit.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate