Casa lui Madalin Ionescu, sparta de hoti!!! Politia a declansat o ancheta! Prezentatorul tv si sotia lui, Cristina Siscanu, au intarit masurile de securitate in jurul locuintei

Prezentatorul emisiunii WOWbiz, Madalin Ionescu, si sotia lui, Cristina Siscanu, au trecut in aceasta noapte prin momente de cosmar.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Matei

fara descriereSe anunta o seara linistita de sambata pentru Madalin Ionescu si sotia lui, Cristina Siscanu. In jurul orei 16.30 cei doi au iesit din casa indreptandu-se spre un cinematograf, convinsi fiind ca vor avea parte de cateva ore de destindere.

Cand s-au intors la casa lor de la marginea Bucurestiului, in jurul orei 22.00, Madalin si Cristina au descoperit o imagine de cosmar. Toate lucrurile erau ravasite, cainii latrau innebuniti, iar, la prima vedere, mai multe lucruri de valoare disparusera. A fost evident ca in lipsa lor fusesera calcati de hoti.

Madalin a chemat imediat politia care a declansat o ancheta. De asemenea, masurile de securitate in jurul casei au fost intarite.

Ramai pe WOWbiz.ro. Vom reveni cu amanunte.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate