Casa lui Mihai Trăistariu a luat foc! Cine a incendiat casa artistului: ” Vrei să faci un bine şi uite cum se întoarce”

Mihai Trăistariu a avut parte de un şoc atunci când s-a trezit cu casa în flăcări

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

Mihai Trăistariu a avut parte de un şoc atunci când s-a trezit cu casa în flăcări

Pandemia de coronavirus a afectat puternic industria muzicală, odată cu măsurile de siguranță pe care le-au impus autoritățile, precum manifestările publice. Printre artiștii care au fost nevoiți să-și anuleze toate evenimentele din următoarea perioadă se numără și Mihai Trăistariu. După multe încercări în domeniul afacerilor, artistul s-a îndreptat către imobiliare. Și bine a făcut! Acesta câștigă mai bine decât s-ar putea aștepta, într-o perioadă în care mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă. Artistul deţine mai multe apartamente la malul mării pe care le închiriază celor care vor să-şi petreacă concediul pe litoral. Ironia sorţii face ca unul dintre chiriaşi să-i dea foc mai multor dulapuri şi bunuri din apartament, iar acesta să fie chiar fratele mai mare al artistului. Artistul a fost profund dezamăgit de atitudinea fratelui său deoarece acesta nu şi-a cerut nici măcar scuze pentru cele stricate.


In articol:

Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis . Nu am pretenție să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a dezvăluit Mihai Trăistariu.

Citeste si: Prognoza meteo pentru următoarele ore. 11 județe sunt cuprinse de furia naturii - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

În această dimineață artistul a făcut o postare în legătură cu acest subiect:

Din cei 3 frați, cântărețul mai ține legătura doar cu unul

Mihai Trăistariu provine dintr-o familie de artisti. Tatăl, Gheorghe Trăistariu, a fost pictor, iar mama, Natalia Trăistariu (născută Antohi), a studiat medicina și a cântat în tinerețe. Interpretul are trei frați: Geanina, Constantin ș Vasile. Toți cei patru frați au studiat câte un instrument în copilărie. Mihai ține legătura doar cu unul dintre ei, pe care îl mai ajută ocazional, Vasile, fratele cel mare, de profesie pictor, precum tatăl lor. (Vezi și: Mihai Trăistariu a făcut ultimele dezvăluiri! Câți bani face artistul după ce a investit în afaceri imobiliare!)

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

RĂSTURNARE completă de situație! Cât va mai dura, de fapt, epidemia de COVID-19

Rețetă: Tort de ciocolată fără coacere: O explozie de arome, un adevărat deliciu

Care sunt diferențele între apartamentele decomandate, semidecomandate, nedecomandate sau open space

Costi Ioniță, omul care a revenit în România și a dat din nou lovitura, adevărul despre averea lui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies