Casa Oanei Pellea este plină de căţei! Vezi cum au ocupat canapeaua actriţei!

Casa Oanei Pellea este plină de căţei pe care actriţa i-a adoptat de-a lungul timpului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Casa Oanei Pellea este plină de căţei, iar locul preferat al acestora este canapeaua din sufragerie. Celebra actriţa, care este o mare iubitoare de animale, a adoptat mai mulţi câini de-a lungul anilor. (vezi cum a ajuns Maia Morgenstern să facă reclamă la şosete)

Citeste si: Oana Pellea s-a dus într-un suflet la secţia de votare: „Am votat cu SETE!”

Citeste si: Oana Pellea e revoltată că teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu după decesul regizorului! Actriţa a aprins o lumânare pentru amicul ei, în timpul piesei în care a jucat!

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Reacţia sfâşietoare a Oanei Pellea după decesul lui Ducu Darie, bunul ei prieten: „Drum bun. Ne mai întâlnim noi...şi...te iubesc!”

În prezent, în casa Oanei Pellea se află patru căţei, la care ţine ca la ochii din cap. “Noi ne înțelegem! Voi?”, a postat Oana la o fotografie în care apar toate patrupedele, întinse pe canapea.

Casa Oanei Pellea este plină de căţei: "Nu te plictiseşti așa" 

“Ce trupa tare! A se observa ca unii sunt doborati de oboseala....Nu te plictisesti așa...  Familie mare... remunerație... Greu cu bugetul Romaniei, coane Fănică!”, i-au scris amicii Oanei Pellea.

Actriţa susţine campaniile pentru drepturile animaleor care circulă pe internet. Recent, Pellea a semnat o petiţie împotriva unui bărbat care a împuşcat un câine aflat la plimbare cu stăpâna lui. „Am cerut pedepsirea acestui individ. O puteti face si voi semnand!”, a scris actriţa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nuami Dinescu a fost părăsită ce bărbatul cu care îşi făcuse planuri pentru o viaţă în comun: “M-a sunat şi mi-a spus că pleacă. De tot”

Oana Pellea este distrusă de durere! Chiar ea a anunțat moartea unei mari actrițe: „Cum ești în fotografia asta... așa te țin minte!

Oana Pellea trage un semnal de alarmă! ”Mi-am pus problema că poate ar trebui să plec şi eu din ţară”

Oana Pellea vrea să se mărite cu un actor celebru: „E rândul meu! Acum vin!”

Dana Rogoz, look de milioane la 35 de ani! Actrița și-a donat ziua de naștere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies