Casa părintească a lui Arsenie Boca, scoasă la vânzare. Câți bani se cere pentru acest "colț de Rai" din Hunedoara

Proprietatea a ajuns pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de vânzări din România.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Casa părintească a lui Arsenie Boca, situată în Hunedoara, a fost scoasă la vânzare de către o agenție imobiliară din Cluj-Napoca. Proprietatea, care face parte din patrimoniul spiritual ortodox și are o suprafață de 8,5 hectare, apare într-un anunț publicat pe olx.ro.

Citeste si: Un preot din comuna Secăreni își alege singur morții. Refuză categoric să facă slujba de înmormântare la sătenii care nu îndeplinesc această condiție

Casa în care a copilărit Arsenie Boca se vinde la un preț surprinzător

Casa natală a părintelui Arsenie Boca a ajuns pe un site de vânzări. Mai multe fotografii cu imobilul, care este considerat loc sfânt, au fost publicate într-un anunț de către o agenție imobiliară din Cluj. Situată pe dealul Bujoara, din satul Vața de Sus, județul Hunedoara, proprietatea este un adevărat colț de Rai. Cu o suprafață de 8,5 hectare, locația se bucură de un peisaj mirific, la o altitudine de 600-650 m, chiar în inima Munților Metaliferi.

Arsenie Boca casa în care a copilărit

Imagini cu casa natală a lui Arsenie Boca

[Sursa foto: Captură YouTube]

 Arsenie Boca casa natală Vața de Sus

Imagini cu casa natală a lui Arsenie Boca

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Și prețul este unul pe măsură. Potrivit anunțului, casa în care a copilărit Sfântul Părinte Arsenie Boca costă 10.000 de lei: "Ocazie unică! Se vinde locul natal al Sfântului Părinte Arsenie Boca. Oportunitate unică, în România, pentru investitorii imobiliari! Se vinde locul natal al Sfântului Părinte Arsenie Boca, de pe dealul Bujoara, din satul Vața de Sus, comuna Vața de Jos, județul Hunedoara.

În Munții Metaliferici, din județul Hunedoara, într-un peisaj de poveste, într-un loc retras, binecuvântat, la o altitudine de 600-650 m, în 1910 a văzut lumina zilei, cel ce avea să fie cunoscut și numit în popor Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca.

Citeste si: Pildele lui Arsenie Boca. Părintele a lăsat românilor numeroase învățături

Aici și-a petrecut copilăria până la vârsta de 12 ani, alături de mama sfinției sale, Creștina și tatăl Iosif.

Astăzi se mai păstrează doar vatra casei părintești, însemnată de o cruce de marmură albă, ridicată de credincioșii locului, iar că semn de sfințenie a locului astăzi se află construită o frumoasă bisericuță a Schitului Bujoara, schit de măicuțe, ce poartă hramul și ocrotirea Sfântului Ioan Iacob Hozevitul, de la Neamț.

Arsenie Boca casa natală Hunedoara

Imagini din locul unde a copilărit Arsenie Boca

[Sursa foto: Captură YouTube]

Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca

[Sursa foto: crestinortodox.ro]

Proprietatea are 8,5 Ha – Teren extravilan, fânețe și teren arabil, 2 căsuțe+ anexă+ 1 foișor de vară. Locația: satul Vața de Sus, comuna Vața de Jos, județul Hunedoara, România. Proprietatea face parte din patrimoniul spiritual ortodox, unică, inestimabilă, ca valoare spirituală. Aşteptăm ofertele dumneavoastră, pentru cumpărarea acestui mirific loc pământesc.", se arată în anunțul postat pe olx.ro.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Întâmplare sau semn divin? Stejarul de 100 de ani, plantat de Arsenie Boca, s-a prăbușit din senin, în Postul Crăciunului

Nepoata părintelui Arsenie Boca, destăinuiri incredibile despre viața celui numit ”Sfântul Ardealului”: ”Se uita la om și știa tot despre el”

Apariție neașteptată la mormântul lui Arsenie Boca. Credincioșii s-au întâlnit cu două vedete la pelerinaj

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Se restituie banii pentru cei care au plătit aceste amenzi! Anunț de ultimă oră

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies