Casatorita o singura data, Corina Chiriac vorbeste despre cum a fost inselata: "A mintit ca ma iubeste numai pe mine…Nu e suficient? Sa fi zis, "draga, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei sa faci parte?"

Corina Chiriac a vorbit despre cum a reactionat cand a aflat ca este tradata in dragoste.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Corina Chiriac a fost mereu discreta cu viata sa personala, fiind putine detalii despre singura sa casnicie, cea cu afaceristul Virgil Anastasiu, cu care a fost maritata intre 1992 si 1997. "Bărbaţii suferă de nevoia absolută de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am căsătorit târziu şi am divorţat repede a fost şi acela de a nu intra la un fals stăpân. De a nu ma lăsa de bunăvoie la dispoziţia unui bărbat care-şi varsă frustrările personale sau profesionale pe mine. De a nu fi minţită, cu o gelozie jucată, pentru a fi manipulată în cele mai nevinovate intenţii de a trăi civilizat!”, a dezvaluit, la un moment dat, celebra cantareata.

fara descriere

 

Intr-un interviu acordat site-ului femeide10.ro, Corina Chiriac a fost intrebata de ce crede ca apar esecurile in dragoste. „Probabil din lipsă de măsură: ne îndrăgostim prea tare, sperăm prea mult, ne iluzionăm prea mult şi atunci ne deziluzionăm proporţional cu lipsa de limită, dar hey, nu am spus nimic nou!”, a explicat Chiriac.

 

fara descriere

 

Chestionata daca a pedepsit vreun barbat in viata ei, cantareata a marturisit: „Da, dar în stilul meu. Am dispărut elegant, fără explicaţii supărătoare, fără să spun ceva ce aş fi regretat mai tîrziu. Pentru ce? Pentru că a minţit că mă iubeşte numai pe mine…Nu e suficient ? Să fi zis, „draga, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte?” Poate ziceam  „Da”, că aveam şansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice „vai, ce te-am iubit…”.

 

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate