Câștig de 85.948 euro pentru o jucătoare norocoasă la Vlad Cazino

Zilnic se consemnează o mulțime de câștiguri la jocurile online de cazino și bingo, însă câștigurile de mare valoare sunt ceva mai rare mai ales la jocurile de tip minigames.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Cei de la Vlad Cazino, cazinoul online românesc din "familia" Unibet, au anunțat că o jucătoare norocoasă a câștigat suma de 85.948 de euro chiar în această săptămâna la jocul Moody Monsters, disponibil pe platforma vladcazino.ro în camera de bingo.

"A fost ceva cu totul neașteptat, am fost extrem de surprinsă și parcă nici acum nu-mi vine să cred", a spus fericita câștigătoare. Valoarea premiului este una remarcabilă, mai ales că miza a fost de doar 160 de lei. Mai trebuie spus că acest câștig a fost marcat la a 4-a rotire din sesiunea jocului. Vlad Cazino oferă în prezent multe oportunități de divertisment inclusiv pasionaților de bingo și minigames.

fara descriere

Jucătoarea care a câștigat suma de 85.948 de euro pe platforma vladcazino.ro spune că apreciază acest website, pe care îl consideră foarte prietenos cu jucătorii. Aceasta a declarat că a testat mai multe platforme, dar aplicația Vlad Cazino i s-a părut prietenoasă, perfect funcțională, cu multe opțiuni și jocuri inclusiv în zona de bingo. Întrebată ce sfat ar oferi celorlalți jucători, ea a mai spus că nimeni nu trebuie să-și piardă speranța, se poate întâmpla să câștigi atunci când te aștepți mai puțin. Jucătoarea norocoasă a demonstrat și echilibru în decizii, căci a menționat că mare parte din suma primită va fi direcționată spre investiții și economii și nu pe cheltuieli directe.

fara descriere

Pentru jucători, Vlad Cazino propune mereu oferte tentante. În prezent, cei ce își deschid un cont pe vladcazino.ro primesc 100% bonus până la 999 RON plus trei rotiri gratuite. "Nu mai sta pe gânduri și testează chiar acum unul dintre jocurile de cazino, live cazino sau bingo. Poți să îți încerci norocul și la mesele de blackjack sau ruletă. Vlad și prietenii săi sunt gazdele tale și vor face orice ca experiența ta să fie una de neuitat. Totul e posibil la Vlad Cazino, iar azi poate fi ziua ta norocoasă!", se menționează pe website-ul primului cazino online dedicat din România.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate