CASTIGATOR X FACTOR 2018. Afla cine a castigat marea finala X Factor 2018!

CASTIGATOR X FACTOR 2018. Ioana Bulgaru, Doiniţa Ioniţă, Cristian Moldovan şi Bella Santiago sunt cei patru finalişti care luptă în finala ”X Factor”. Doar unul dintre ei pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

 

CASTIGATOR X FACTOR 2018! UPDATE: Bella Santiago a devenit câştigătoarea „X Factor” 2018 şi a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

CASTIGATOR X FACTOR 2018. Anul acesta, Ştefan Bănică are două finaliste, pe Doiniţa Ioniţă şi Ioana Bulgaru. Delia va intra în finala de duminică, de la ora 20.00, alături de Bella Santiago, în timp ce Carla’s Dreams este mentorul lui Cristian Moldovan, potrivit romaniatv.net .

CASTIGATOR X FACTOR 2018.

”O expresie vocală cum nu am mai întâlnit!”, o descrie mentorul Ştefan Bănică pe Doiniţa Ioniţă, adolescenta în vârstă de 16 ani din Râmnicu Sărat, care are mari ambiţii privind cariera ei muzicală şi nimic nu pare să nu-i stea în cale. După ce a câştigat show-ul de talente Next Star, Doiniţa a participat la numeroase alte concursuri, atât în ţară cât şi peste hotare. ”Am cântat la Festivalul de Film de la Cannes, în deschidere la Săptămâna Modei din New York. Am venit la X Factor cu speranţa că îl voi câştiga, chiar cred că pot. Iar apoi, visul meu cel mai mare este să ajung să cânt pe Broadway”, a povestit Doiniţa pe scena X Factor. Adolescenta spune despre ea că poate atinge patru octave pe claviatură, dar nu se va lăsa până nu va ajunge să le poată atinge pe toate opt. ”Eu sper să pot duce toată claviatura.
Ăsta îmi doresc şi asta îmi propun”, mărturiseşte Doiniţa, care în iunie 2017 şi-a pierdut tatăl după ce acesta a făcut infarct pe un şantier din Franţa. Gică Ioniţă era susţinătorul financiar al familiei şi al carierei în muzică a Doiniţei Ioniţă, după ce mama acesteia a renunţat la serviciu pentru a-şi putea însoţi fiica la concursuri şi ore de canto.

CASTIGATOR X FACTOR 2018.”Un artist cameleon la vârsta de doar 14 ani” este descrierea făcută de Ştefan Bănică pentru cealaltă concurentă alături de care intră în marea finală – Ioana Bulgaru.

La vârsta de 14 ani, Ioana este elevă în clasa a IX-a la Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galaţi şi a devenit cea mai tânără finalistă din istoria „X Factor” după ce în etapa audiţiilor şi-a făcut o intrare de neuitat. Ioana a interpretat hitul lui Meghan Trainor, ”All About That Base”, oferind piesei o notă jazzy. Zglobie, carismatică şi cu o dezinvoltură ieşită din comun, Ioana şi-a imprimat stilul personal asupra melodiei, cucerindu-i pe juraţi şi pe spectatorii din platou.
„Ai avut cea mai tare intrare de la X Factor”, i-a spus Ştefan Bănică. Ioana face canto de 8 ani, iar în 2014 a câştigat una dintre ediţiile ”Next Star”. ”Talentul l-am moştenit din familie, când eram mică petreceam foarte mult timp cu bunicii mei, iar aceştia mă învăţau mereu câte un cântecel nou. La 5 ani am avut şansa de a cânta în Grupul Greieraşul, apoi tata m-a înscris la cursuri de pian, unde am cunoscut-o pe actuala mea profesoară de canto, Monica Măciuceanu. Sunt eleva ei de 7 ani şi avem o legătură foarte strânsă”, a povestit Ioana, care a participat pâă acum la câteva sute de concursuri, încurajată de profesoara sa să îşi cultive atât calităţile vocale, cât şi pe cele care fac din ea o actriţă foarte bună.

CASTIGATOR X FACTOR 2018. ”Toate starurile adevărate nasc din talente reale, din astfel de oameni, cum e Cristian Moldovan”, spune impresionat Carla’s Dreams, care este mentorul adolescentului de 16 ani din Bistriţa. Cristian studiză la Liceul de muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj, iar cel care l-a îndrumat pe acest drum a fost bunicul lui care a fost preot şi pe care l-a pierdut recent. ”De mic, bunicul mă ducea la biserică şi stăteam cu el în altar. Pe atunci nu conştientizam atât de multe lucruri despre biserică, ştiam doar că trebuie să mă duc pentru că aşa am fost învăţat. După ce am intrat la şcoală nu prea am mai mers la biserică, fiind ocupat cu muzica. La 13 ani abia am început să relaţionez cu adevărat, am învăţat cântările pas cu pas într-un singur an, am început să cânt cu colegul meu din strană”, a povestit Cristian Moldovan, care în 2016 s-a califica direct în finala concursului Next Star după ce a primit trofelul ”Golden Star” de la Dorian Popa.

CASTIGATOR X FACTOR 2018. Carla’ s Dreams, cel care i-a devenit mentor în Bootcamp, a fost convins de talentul lui înainte de primul acord muzical: ”Dacă tu cu timbrul ăsta cânţi prost, eu îmi tai ceva”. Iar după ce l-a auzit cântând în etapa audiţiilor a realizat că a avut dreptate. ”Eu cred că băiatul ăsta poate să câştige ”X Factor”, a spus atunci juratul. Cristian Moldovan spune că a muncit foarte mult mult ca să ajungă unde este acum, dar nu crede că ar fi reuşit nimic fără ajutorul lui Dumnezeu. Relaţia lui cu divinitatea este un specială, ocupând un loc important în viaţa lui în prezent.

CASTIGATOR X FACTOR 2018. Bella Santiago a reuşit să facă un moment viral pe Youtube de fiecare dată, e altfel, îşi marchează teritoriul. Bella are ceva special!”, spune cu admiraţie Delia despre eleva sa din finala ”X Factor”. Venită din Filipine în România în 2016, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“. La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolae Ionuţ Grigorie, iar alături le-a fost şi toţi colegii din Casa ”X Factor”. ”Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis DA“, a povestit Bella, care şi-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua să fie perfectă: ca fiica sa în vârstă de şapte ani să fi fost prezentă la eveniment. Copila se află în prezent în Filipine, împreună cu mama Bellei, după ce tatăl fetiţei le-a părăsit imediat după naştere şi nu le-a mai căutat. Prietenii le-au făcut însă tinerilor căsătoriţi cadou bilete de avion pentru ca în primăvara anului următor să poată merge să o aducă pe micuţă în România, pentru a fi prezentă şi la cununia religioasă.

CASTIGATOR X FACTOR 2018. Cei patru finalişti vor miza în această seară, de la ora 20.00, live la Antena 1, pe atuurile lor pentru a câştiga marele premiu ”X Factor”, în valoare de 100.000 de euro. Fiecare finalist va cânta câte două melodii, timp în care telespectatorii vor avea un interval de câte două minute pentru a vota prin SMS la 1313 pentru favoritul său. Bella, Doiniţa, Ioana şi Moldovan vor putea fi votaţi apoi într-un interval comun, la finalul căruia ultimii doi clasaţi vor fi eliminaţi. O ultimă melodie şi ultima rundă de vot va stabili apoi cine este câştigătorul ”X Factor” 2018.

CASTIGATOR X FACTOR 2018. Indiferent unde se află înainte de Crăciun, Ştefan Bănică face eforturi ca în fiecare an să ajungă acasă în Ajun şi să se bucure alături de cei dragi de împodobirea bradului. ”Fac tot ce ţine de mine ca pe 24 de­cem­brie să fiu acasă. Anul acesta, pe 23, până la ora 1:00 noaptea, o să fiu în direct, pentru că e finala "X Factor". Au fost şi ani în care, între 23 şi 24 de­cembrie n-am dor­­mit deloc: am venit acasă pe la 6-7 di­mi­nea­ţa, di­­rect de la montajul TV al concertului de Cră­ciun. Şi-am trecut la treabă, la împodobit bra­du'. În unii ani, nici nu am apu­cat să-l împodobesc cu totul - dar, sigur, mă­car un glob tot am pus şi eu acolo. Şi uite-aşa mă simt acasă! Ziua asta, de 24 decem­brie, e sfân­tă: am pierdut şi avioane şi pe 24 tot am ajuns acasă! Sigur, ai putea să spui: "Mă, da' de­geaba eşti acasă, dacă eşti zombi!" Ei, nu-i aşa! Când îi văd pe toţi ai mei că sunt la masă sau aşa, prin casă, când ne adunăm cu toţii la un loc, e... ceva mai presus de oboseală şi de hăi­tuială şi de griji, e ceva care "mă face bine" ca prin farmec. Pe măsură ce anii trec, îmi dau seama că mo­men­­tele astea sunt din ce în ce mai valoroase”, a mărturisit juratul ”X Factor”.

Înainte de Ajun însă, Ştefan Bănică va trece prin emoţiile finalei ”X Factor”, unde anul acesta are două finaliste, pe Doiniţa Ioniţă şi Ioana Bulgaru. Delia va intra în finala de duminică, de la ora 20.00, live la Antena 1, alături de Bella Santiago, în timp ce Carla’s Dreams este mentorul lui Cristian Moldovan.

CASTIGATOR X FACTOR 2018. Juratul ”X Factor” Horia Brenciu se bucură de perioada sărbătorilor de iarnă ca un copil, astfel că după finala ”X Factor”, de duminică, de la ora 20.00, live la Antena 1, va aştepta Moşul alături de familia sa.

De la concertele de colinde sau împodobitul bradului, Horia Brenciu trăieşte fiecare moment magic al Crăciunului şi chiar s-ar bucura dacă atmosfera s-ar putea păstra pe parcursul întregului an. ”Mie mi s-a insuflat dragostea de Sărbători şi de Crăciun încă din copilărie. Tata avea o vorbă: să fim cu toţii la masă. Nu e neapărat important ce pui pe masă, pentru că înainte de 1989 eram vai de capul nostru, important e să te vezi cu ceilalţi, pentru că de acolo îţi iei energie pentru următorul an. Eu aş vrea să fac Crăciunul în fiecare duminică sau în fiecare zi. De ce să vină Moş Crăciun doar pe 24 spre 25? De ce să ne impunem noi să fim buni doar în zilele Crăciunului?”, a mărturisit juratul ”X Factor”.   

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a facut Cezar Ouatu in a doua etapa a X Factor Marea Britanie! De aceasta data a spus clar ca e din Italia

Motivul pentru care Cezar Ouatu s-a imbracat asa la show-ul X Factor din Marea Britanie

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Horoscop Zilnic Marți 19 Ianuarie 2021: Leii vor primi niște vești bune, Săgetătorii vor face progrese în cariera lor

Doliu în teatrul românesc! A murit un mare actor. Avea doar 42 de ani. Era un profesionist al scenei

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Un nou proces pentru Alex Bodi. De această dată nu el este pârâtul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies