Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Anunţul lui Cosmin Cernat: "Pentru că vorbim de playoff, inevitabil vorbim şi de..."

Cosmin Cernat a anunţat în emisiunea Exatlon din 13 decembrie că se vor salva o fată şi un băiat în această ediţie, ceilalţi urmând să intre la playoff.

Autor: A. I.

"Exatlon România. Încă o zi grea, încă o zi dificilă. Continuă playoff-ul la masculin şi la feminin. Pentru că vorbim de playoff, inevitabil vorbim şi de eliminări.

Vă reamintesc, medaliile pot fi folosite atunci când unul dintre concurenţi ajunge la duelul de eliminare. Vă reamintesc de asemenea că în finală se pleacă de la 0. Medaliile nu mai contează în ultimul act.

Ne pregătim de playoff de la următoarele vorbe: <Blestemul nostru poate fi şansa voastră>. Sunt vorbele unui atlet Exatlon care se află aici, pe podium. E vorba de Alin Andronic. Din acest punct mă gândesc să plecăm după toate întâmplările care au avut loc aici, după toate momentele fericite şi nefericite", a spus Cosmin Cernat în emisiunea Exatlon din 13 decembrie.

Cosmin Cernat a precizat ulterior că se vor salva o fată şi un băiat în această ediţie, ceilalţi urmând să intre la playoff.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies