Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Ei merg direct în Marea Finală Exatlon Sezon II! Mădălina Predoi, în lacrimi: ”Nu pot să-mi revin după aşa ceva”

Corina Petruţ şi Iulian Pîtea merg direct în Marea Finală Exatlon Sezon II!

Autor: A.V.

În finala feminină va lua parte Corina Petruţ, iar pentru finala masculină, Iulian Pîtea este cel care merge. Epuizaţi fizic şi psihic, dar cu o dramă de speranţă în suflet şi în lacrimi, cei care se vor duela speră, fiecare dintre aceştia, să meargă în Marea Finală.

Acum, însă, duelul se va ţine între Mădălina Predoi şi Beatrice Olaru. Iar la băieţi, duelul va fi între Cristi Pulhac şi Alin Andronic.

”Nu ştiu ce să mai zic, le aveam în mână (săculeţii), trebuia să câştig. Lasă-mă un pic, nu pot să-mi revin după aşa ceva. Nu pot! Of, Doamne, unde eşti?”, a spus Mădălina Predoi în lacrimi.

”Vreau să o felicit pe Corina, mi-e foarte greu să nu fiu supărată pe neşansa mea, mai ales că aveam trei meciuri înainte. E clar că nu trebuia să ajung eu în Finală, dar sunt supărată”, a adăugat Mădălina Predoi.

”Nu ştiu de unde vine puterea, aşa sunt eu construit, nu vreau să renunţ, chiar dacă de multe ori nu mai cred în şansa mea. Am avut experienţe în viaţa mea când am făcut lucruri pe care nu credeam că sunt în stare să le duc la bun sfârşit. Este frustrant ce s-a întâmplat azi pentru mine, sunt epuizat fizic, psihic, am început bine acest joc, dar din luna a doua am simţit crampe musculare.

Asta e soarta mea, să muncesc până îmi cedează fiecare părticipă din corp”, a spus Alin Andronic.

”A fost o zi în care n-a ieşit. Nu am reuşit să mă conectez cu finalul, aşa cum îmi place mie să spun şi îmi pare rău că se întâmplă finalul ăsta, dar mai am o  şansă mâine la duel”, a spus Beatrice Olaru.

”În orice joc doresc să câştig, de aceea apar şi nervii, suntem pe final, am încercat să mă adaptez cât mai repede, deja se adaptau şi ei şi de-asta sunt şi eu supărat.

Sunt un băiat ambiţios, toţi avem probleme. Mâine am un joc destul de greu, cred că va fi destul de greu. Ştiu că Alin are foarte multe medalii, eu cred în şansa mea şi voi lupta până la capăt”, a spus Cristi Pulhac. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Probleme de sănătate pentru Iulian Pîtea! Războinicul nu poate sta în picioare de dureri

Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Cosmin Cernat, anunţ important pentru concurenţii Exatlon! Cine va merge direct în Marea Finală Exatlon România!

Doliu în lumea politică! S-a stins din viaţă fulgerător

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Diana Șoșoacă și-a ieșit din minți. Depune plângere penală: Să-l rețină pe domnul Cîțu imediat. E o amenințare cu moartea

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Istorie secretă. Rușii trimit la București un ambasador „killer”. Dezvăluiri din dosarele CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies