Castiguri colosale pentru PSY si "Gangnam Syle"! Afla cati bani a facut coreeanul din piesa care a innebunit lumea!

Piesa "Gangnam Style" a coreeanului PSY nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Videoclipul a devenit cel mai vizualizat din toate timpurile pe YouTube, ajungand la aproape 1 miliard de vizualizari.

Distribuie pe:

Insa piesa si dansul nu i-au adus doar celebritatea lui PSY, ci si o multime de bani in conturi: 8 milioane de dolari, potrivit unui raport citat de Mashable.com.

Banii provin din mai multe surse, dintre care cea mai mare pondere o au acordurile comerciale care genereaza 4,6 milioane de dolari. PSY a filmat in Coreea de Sud mai multe reclame pentru Samsung si LG Unplus.

Videoclipul nu va produce mai mult de un milion de dolari, in timp ce TubeMogul estimeaza ca publictatea afisata in timpul clipului aduce 870.000 de dolari, din care 50% raman la Google.

Din cele 2,7 milioane de descarcari ale ringtone-ului de pe iTunes, PSY a mai castigat 2,4 milioane de dolari, din care 30% raman la Apple, in timp ce vanzarile de CD-uri ii aduc doar 50.000 de dolari.

In plus, coreeanul castiga 0,02 dolari de cate ori piesa este ascultata pe un streaming device din Coreea de Sud, castigurile ridicandu-se pana acum la 61.000 de dolari.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate