Cât a câştigat Adelina Pestriţu de pe urma botezului fetiţei sale, Zenaida Maria

Botezul Zenaidei Maria, fetiţa Adelinei Pestriţu, a fost unul organizat în cel mai mic detaliu. Tacâmurile şi scaunele de aur au impresionat, la fel ca meniul de la botez.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Botezul s-a dovedit a fi un real succes. Chiar şi pe plan financiar, deşi cu siguranţă Adelina Pestriţu nu s-a gândit la acest lucru. Potrivit surselor WOWbiz.ro, Adelina Pestriţu ar fi obţinut din darul oferit la botezul Zenaidei suma de 50.000 de euro.

Botezul fetiţei Adelinei Pestriţu şi a omului de afaceri Virgil Şteblea a fost evenimentul anului 2018. Creştinarea micuţei Zenaida a avut loc la biserica Naşterea Maicii Domnului din centrul Bucureştiului şi a fost succedată de o petrecere de senzaţie la care au participat aproximativ 250 de invitaţi.

Printre vedetele care au participat la botezul Zenaidei se numără Elena Băsescu şi iubitul ei, Cătălin Tomată, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, Cristina Şişcanu, Oana Roman şi alţii. 

"Suntem foarte fericiţi, vă mulţumim foarte mult pentru prezenţă. Este o minune. Vă mulţumim mult. Seară bună", a spus Adelina Pestriţu după botezul Zenaidei Maria, la ieşirea din biserică.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate