Vedete

Cat cantareste trofeul Exatlon? Am imprumutat de la Vladimir marele premiu si abia l-am ridicat de jos! FOTO EXCLUSIV

Trofeul Exatlon 2018 a ajuns la Vladimir Draghia, insa noi i l-am imprumutat putin sa-l vedem mai de aproape.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Cat cantareste trofeul Exatlon? Am imprumutat de la Vladimir marele premiu si abia l-am ridicat de jos! FOTO EXCLUSIV icon photo

Vladimir Draghia a luptat 5 luni pentru trofeul Exatlon si se pare ca a meritat. Acesta este unul cu adevarat demn de un campion Exatlon!

Inainte de plecarea din Republica Dominicana, i-am cerut acordul lui Vladimir Draghia sa vedem mai indeaproape trofeul. Il mai vazusem o data, imediat dupa finala Exatlon, atunci cand Vladimir ne marturisise ca este extrem de greu. 

Vazut de aproape, trofeul este cu adevarat impresionant. Realizat din marmura cu insertii metalice, acesta cantareste 23 de kilograme si este greu de tinut cu o singura mana (Vladimir a reusit sa o faca timp de vreo 15 minute, cat au durat pozele cu toti membrii echipei care au realizat emisiunea Exatlon). Pana la urma, l-a asezat pe un postament din lemn. 

Va fi o provocare pentru Vladimir sa se deplaseze cu trofeul, el fiind cu siguranta extrem de solicitat in zilele urmatoare pentru interviuri si emisiuni de televiziune. Insa toata lumea a aflat deja ca lui Vladimir Draghia ii plac provocarile si de fiecare data raspunde bine la ele! 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune