Cat castiga de fapt Sanda Ladosi de la Circ? Salariul cantaretei a fost un secret pana acum! Ce venituri au ceilalti angajati? | EXCLUSIV

Sanda Ladosi ocupa postul de director adjunct al Circului Metropolitan (fost Globus), insa nu si-a facut niciodata public salariul, cu toate ca este bugetara si are o functie de conducere.

Autor: Radu Constantin

Sanda Ladosi a venit la conducerea Circului de Stat „Globus”, transformat ulterior in Metropolitan in februarie 2017, alaturi de Bogdan Stanoevici. Initial, cei doi au fost adjuncti, dupa care au fost numiti definitiv in functie.

Sanda Ladosi nu si-a facut niciodata publica declaratia de avere. Pe site-ul Circului Metropolitan exista insa o lista cu salarii de baza a tuturor angajatilor circului, in functie de pozitia pe care o detin.

Astfel, daca directorul general, care este Bogdan Stanoevici are un salariu de baza de 9.782 lei pe luna, unul dintre cei doi adjuncti ai sai castiga mai mult decat el: 11.163 lei. Al doilea director adjunct castiga „doar” 7.632 lei. Numele subalternului care castiga mai mult decat seful lui nu apare in lista respectiva, insa este evident ca unul dintre cele doua salarii de adjuncti ii apartine Sandei Ladosi.

Cantareata a fost adusa in cadrul circului pentru a se ocupa de partea artistica.

Alte salarii de baza in cadrul Cicrului Metropolitan:
Contabil sef – 5.595 lei
Regizor de scena – 1.905 lei
Artist circ – 3.214 – 7.364 lei
Muncitor necalificat – 1.942 lei
Ingrijitor – 2039 lei
Economist – 8.000 lei
Casier – 2.345 lei

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sanda Ladosi, aparitie sexy pe scena! Uite ce decolteu generos are artista de 48 de ani FOTO

Decizia radicala luata de Sanda Ladosi de Revelion! Cantareata a preferat sa stea acasa doar cu copiii si sa nu mai cante la final de an

Director adjunct la Circ, Sanda Ladosi va canta alaturi de Marcel Pavel in concertele pe care artistul le va sustine chiar pe scena institutiei pe care o conduce interpreta!

Iată cum s-a cunoscut juriul de la „Chefi la cuțite”!

DECIZIA care ar putea da peste cap TOATĂ lumea financiară: O nouă monedă pentru comerțul internațional

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Revoluție în războiul aerian! E considerantă invenția mileniului III. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies