Cât câștigă Tzanca Uraganu într-o seară. Este unul dintre cei mai bogați cântăreți de manele

Ce sume câștigă Tzanca Uraganu într-o singură noapte și care este tariful manelistului pentru o oră de cântat la nuntă.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Tzanca Uraganu este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară. Se bucură din plin de succes, datorită melodiilor scoase pe bandă rulantă, iar dacă te întrebai cât bani câștigă într-o singură seară, este vorba de sume mari.

Cât câștigă Tzanca Uraganu într-o singură seară

Tzanca Uraganu este unul dintre cei mai căutați maneliști pentru o seară de petrecere. Se bucură de mai bine de un an de un succes fulminant, iar în ultima vreme a reușit să rupă topurile cu melodiile încărcate pe Youtube. 

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a înșelat nevestele cu un celebru transsexual! E informația momentului în lumea manelelor! Scena ar fi fost filmată! Dezvăluiri exclusive

Pe numele real Andrei Velcu, se află pe primele locuri în trending-ul românesc de pe Youtube, unde a reușit să câștige sute de mii de dolari. Așadar pentru numai șase luni, manelistul a încasat din Youtube 150000 de euro, iar suma continuă să crească, mai ales că scoate hit după hit.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Cât câștigă Tzanca Uraganu într-o seară

Ce sumă cere Tzanca Uraganu să cânte la o nuntă

Tzanca Uraganu este în pe val în ultima vreme, iar cei care vor să-l asculte la propria nuntă, vor fi nevoiți să scoată sume uriașe din buzunar, pentru a avea parte de o petrecere pe cinste.

Fiind unul dintre cei mai căutați cântăreți de manele de pe piața actuală, suma pe care o cerea manelistul în 2019 era de 5.000

de euro. Pe lângă acest onorariu, cântărețul mai câștigă sume frumoase de bani și din dedicații, care pot ajunge de ordinul sutelor sau miilor primite din partea celor prezenți.

În ceea ce îi privește ce cei mai căutați maneliști, cel mai rezonabil ca preț este Adi de la Vâlcea cerând un tarif de 3.000 euro/oră, urmat de Jean de la Craiova cu 3.500 euro/oră. Când vine vorba de Adrian Minune, acesta cere 4.000

euro/ oră, același tarif pe care îl percepe și Vali Vijelie.

Cât câștigă Tzanca Uraganu într-o seară

Citeste si: Mădălina Miu, bătută de iubita lui Tzanca Uraganu! Prima reacție a Alinei Marymar: „I-am rupt părul din cap”

Dacă vorbim de Florin Salam, regele maneliștilor, aceasta ajunge să facă într-o noapte de cântat aproximativ 20.000 de euro, iar într-o noapte, artistul poate participa la mai multe evenimente. Pe lângă această sumă, cântărețul mai scoate sume frumoase și din dedicații.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies