Paparazzi

Cat de bine arata in costum de baie sotia lui Andrei Duban! Gratiela s-a dus in apa, langa niste copii, ca sa se balaceasca in voie! Chiar si fara sot si copil, actrita se distreaza copios VIDEO EXCLUSIV

Actrita Gratiela Duban se distreaza in apa fara sotul si copilul lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cat de bine arata in costum de baie sotia lui Andrei Duban! Gratiela s-a dus in apa, langa niste copii, ca sa se balaceasca in voie! Chiar si fara sot si copil, actrita se distreaza copios VIDEO EXCLUSIVicon photo

Andrei Duban si familia lui au petrecut multe zile pe litoral, cei trei “Dubani” fiind amatori de plaja, dar si de balaceala. Ei bine, zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe Gratiela in apa. Sotia lui Duban a intrat singura, cu o pluta mica in apa. Si cum, probabil, avea chef de o balaceala insa nu avea cu cine sa se joace, sotia lui Andrei Duban s-a dus langa niste copii si acolo s-a distrat in voie.


Andrei Duban (46 de ani) se poate considera un barbat norocos. Actorul are o familie frumoasa, un baietel de sase ani si jumatate, si o sotie superba. Gratiela, la cei 32 de ani ai sai, arata senzational in costum de baie. Si se pare ca sotia lui Andrei Duban nu arata doar foarte bine ci este si o fire vesela si copilaroasa.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune