Cat de bogat e Petru Mircea, "vaduvul" Madalinei Manole? Cifra de afaceri mica, dar macar e pe profit | EXCLUSIV

Petru Mircea, sotul regretatei artiste Madalina Manole, inregistreaza cifre modeste cu firma lui de sunet, insa pe anul trecut aceasta a inregistrat si un mic profit.

Autor: Radu Constantin

Firma de sunet care apartine lui Petru Mircea este departe de performantele pe care aceasta le inregistra pe vremea cand Madalina Manole traia. Compania a inregistrat, in 2017, o cifra de afaceri de 15.000 lei fara ca aceasta sa aiba vreo cheltuiala. Astfel, firma a incheiat anul fiscal cu un profit de 14.500 lei net (15.000 lei brut). In prezent, in conturile firmei lui Petru Mircea se afla 35.936

lei, societatea are datorii de 526 lei si creante (bani de recuperat) de 62 lei.

Firma lui Petru Mircea se afla, paradoxal, pe un trend ascendent si asta pentru ca in anii trecuti lucrurile au mers nu foarte bine pentru fostul sot al Madalinei Manole. In 2014, firma a inregistrat pierderi de 53.960 lei, in 2015 – profit de 4.770 lei iar in 2016 – profit de 4.481 lei. In 2011, insa, in anul de dupa moartea Madalinei, firma inregistra un profit de 30.000 lei.

In acest moment, firma lui Petru Mircea nu mai are nici un angajat si are ca obiect de activitate: suport pentru interpretare artistica (spectacole).

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum au reactionat tatal si fratele Madalinei Manole cand au vazut fotografia cu Petru Mircea jr. "Sunt opt ani de cand nu l-am vazut pe cel mic" EXCLUSIV!

Scandal IMENS intre fratele Madalinei Manole si Petru Mircea! S-a lasat cu jigniri si insulte! Ce si-au reprosat cei doi! EXCLUSIV

Fratele Madalinei Manole, interviu EXCLUSIV! Marian Manole: "In 8 ani, nu mi-am vazut niciodata nepotul. Petru Mircea nu ne permite"

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Anunț pentru toți cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Abia acum s-a aflat adevărul despre vaccin

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

S-a aflat! Cum a pornit pandemia. Momentul zero de la Wuhan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies