Cât de bogat este de fapt Fizz de la Puterea Dragostei? Ce afacere are și ce mașini conduce

Fizz de la Puterea Dragostei a spus de când a intrat în casă că el vrea o relație serioasă și nu a venit în emisiune pentru a-și face reclamă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Fizz s-a prezentat la Puterea Dragostei ca o vedetă, a spus că are destui fani și că vrea să le cunoască pe toate fetele din casă. Am un dar pentru voi, ca să vă poarte noroc, câte o brățară. Le-am luat acum, să-mi spuneți pe care o vreți. Eu să știți că port noroc oamenilor în general. Am un mesaj pentru voi, în primul rând. Înainte să vin în casă, toată lumea mi-a spus că e un circ și că n-am ce căuta aici. Vreau să le explic ceva oamenilor de acasă. Este foarte greu să-ți atragi și hateri, vă felicit pe toți că aveți curaj să vă afișați, este un curaj. Oamenii ar trebui să știe că aici e o muncă, nu venim chiar la distracție”, le-a spus Fizz fetelor de la Puterea Dragostei.

Fizz, care are 40 de ani, este însă în conflict cu Bogdan Mocanu în ultimul timp, la Puterea Dragostei. Acesta îi tot spune că este un bărbat care nu a făcut mai nimic până acum, a încercat să cânte, și a avut bani de pe urma părinților săi.

Citeste si: Fizz și Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, scandal fără precedent: „Nu îmi permit să bat boșorogi...”

Ei bine, în decursul anilor, de prin anii 2000, când Fizz a devenit cunoscut în lumea muzicală, s-a tot scris despre averea lui. Încă de la primele sale apariții, Fizz a uimit prin imaginea sa excentrică, apărea în haine de blană, la bustul gol și se afișa prin București la volanul unor bolizi scumpi. Prin 2005, Fizz deținea, printre altele, un BMW Z4, un MiniCooper și un Porsche, iar alte mașini la volanul cărora a fost văzut sunt un Lamborghini și un Bugatti.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Bogdan Croitoru, căci acesta este numele real al lui Fizz, a dispărut câțiva ani de pe scenă, a revenit în 2009 printr-o colaborare cu Inna. Sub un alt pseudonim, Bob Taylor, artistul a lansat împreună cu Inna piesa house progressive 'Déjà vu', care s-a bucurat de un succes considerabil la vremea respectivă.

Citeste si: Fizz, declarație șocantă despre Paula de la Puterea Dragostei! De ce nu vrea să facă un cuplu cu aceasta ”E prea pasivă...”

Citeste si: Puterea dragostei 20 septembrie. Scandal între Fizz și None: "Nu îmi place cum vorbești cu mine, nu îmi place cum gesticulezi cu mine"

 

Cât de bogat este Fizz de la puterea Dragostei? Are propria agenție de fotomodele

Însă Fizz a spus totdeauna că pentru el, muzica este doar un hobby. Fizz a fost implicat în afaceri imobiliare, dar banii mulți au venit din salubritate. Fizz a fost implicat o perioadă în afacerea mamei sale, Doina Croitoru, o companie de salubritate din Capitală. În plus, Fizz are, de câțiva ani, și propria agenție de fotomodele ”Fizz Models International”, a vrut să-și facă o televiziune online și un mall online, dar acestea se pare că au rămas doar la stadiul de intenții.

Cât de bogat este Fizz de la Puterea Dragostei? Participă la turnee de poker

Fizz are însă un hobby care i-a adus și un profit. În ultimii ani, el a participat la turnee internaționale de Poker, unde a câștigat sume frumușele. De exemplu, la una dintre ultimele competiții la care a fost, Fizz a câștigat 10.000 de lei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate