Cât de bogat este Mircea Diaconu cu adevărat! Are o avere FABULOASĂ , dar mergea în Parlamentul European cu biscuiți din România: "Da, sunt zgârcit"

Mircea Diaconu este cel mai bogat actor! Are o avere fabuloasă, care se ridică la sute de mii de euro și multe proprietăți, actorul este foarte zgârcit.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Mircea Diaconu a adunat o avere impresionantă atât din cariera de actor, cât și din funcția de europarlamentar. Bunurile sale se ridică la sute de mii de euro, case și mașini de epocă.

Recunoaște că este foarte zgârcit când vine vorba de el.

Mircea Diaconu a ales să locuiască într-o mansardă la Bruxelles și să adune banii de europarlamentar

Mircea Diaconu, invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Mircea Diaconu, un actor bogat[Sursa foto: Captură KANAL D]

Parlamentul European își plătește aleșii cu un salariu net lunar de aproape 7000 de euro, plus alte mii de euro lunar sub formă de cotă forfetară. Cu toate acestea, când Mircea Diaconu a plecat la Bruxelles a ales să-și închirieze o locuință modestă cu mansardă pe care a amenajat-o cu lucruri aduse de acasă.

Citeste si: Europarlamentarul Mircea Diaconu are venituri colosale! Vezi câţi bani a câştigat actorul şi ce sume are în conturi!

Mircea Diaconu, detalii despre averea sa
Mircea Diaconu, invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai"[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ana, soția lui Petrică Cercel, mesaj plin de durere în ziua înmormântării. Ce i-a transmis- bzi.ro

"Da, sunt zgârcit cu mine. Numai cu mine sunt zgârcit, în rest cu nimeni altcineva din jur.

Nu sunt zgârcit, sunt atent, nu-mi place să-mi bat joc de nimic. Indemnizația e de 6.300-6.500 de euro de europarlamentar. Nu există cotă forfetară. Există o sumă pentru birou, în rest există diurnă, pe care deputații o primesc pe semnătură și pe muncă. Am sugerat la cei de aici să facă același lucru, rezolvă toate problemele cu putință, rezolvă cazările, pentru că nu are nimeni bani de cazare acolo. Nu are bani de transport, tot din diurnă.
Și prezența acolo vine din asta. Cei de aici se lasă înjurați pe nimica toată. Nu există mașină la scară în Parlamentul European. Nu-ți dă nimeni mașina ta, dacă ai nevoie suni și vine un Mercedes te ia și te duce la Parlament și te aduce acasă.

Citeste si: Mircea Diaconu, noul candidat la Președinție, venituri de 900.000 de euro cât a fost europarlamentar!

Nu mi-am luat o mansardă pentru că sunt zgârcit sau că am vrut să fie ieftină, că stăteam într-un cartier foarte bun, dar atât de frumos. Era la etajul 2 cu terasă deasupra grădinilor, era atât de frumos, am umplut-o cu mușcate, mi-am adus de acasă și mobilier de terasă și scaune și tot. Am vrut să mă simt bine. Și biscuiții tot de acasă mi-i aduceam. Nu sunt zgârcit, vreau să mă simt bine.",

a afirmat Mircea Diaconu la "40 de întrebări cu Denise Rifai" 

Cât de bogat este cu adevărat Mircea Diaconu

Mircea Diaconu, un actor bogat
Mircea Diaconu a lămurit zvonurile legate de avere[Sursa foto: Captură KANAL D]

Presa a scris în 2019 că în 5 ani de mandat de europarlamentar Mircea Diaconu a primit 900.000 de euro. În prezent, actorul are o pensie de vârstă și pensie de merit în valoare de 6.000 de lei.

Citeste si: Mircea Diaconu a lăsat salariul uriaş de europarlamentar pentru acela de actor! A ajuns să câştige de 6 ori mai puţin!

În declarația de avere depusă de Mircea Diaconu înainte de alegerile prezidențiale din 2019 apar următoarele bunuri: 5 terenuri intravilane, 2 case, o casă de vacanță, un apartament și grajd de 50mp, 3 mașini, printre care una de epocă. În declarație apar și banii din conturi în suma totală de 120.000 de euro.

"Copiii, familia, amintirile și locurile din jurul nostru. 900.000 de euro e aiurea. Nu mă apuc să fac cifrăraie. Toți banii pe care i-am câștigat toată viața mea pot să vi-i arăt unde sunt, știu unde sunt. Filmele mele...Nu am aruncat cu banii, am fost zgârcit cu mine. Am case, copiii mei au tot ce trebuie și să nu aibă copilărie nefericită. Nu e nimic pentru mine. Nu țin banii în bancă, nu cred în chestia asta. Îi bag în terenuri, în păduri. Ce am nevoie sau să rămână copiilor și generațiilor ce vin.", a spus Mircea Diaconu la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ana, fiica lui Mircea Diaconu. A jucat într-un film alături de tatăl său la vârsta de nouă ani

Cine este Victor Diaconu, fiul lui Mircea Diaconu

Cine este Diana Lupescu, soția lui Mircea Diaconu

Surprize MARI le-au pregătit astrele zodiilor, începând cu săptămâna viitoare

Lacrimi de durere! Viorica de la Clejani, pe patul de spital, cu COVID. Cum se simte vedeta

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

E DESCOPERIREA momentului! O plantă din care se face vin are eficiență maximă anti-coronavirus

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies