Cât de bogată este, cu adevărat, Valentina Pelinel! Vezi câţi bani avea în conturi Valentina şi cât câştiga într-un an de zile!

Din ultima declaraţie de avere a lui Cristian Boureanu arată cât de bogată este, cu adevărat, Valentina Pelinel.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu e un secret cât de bogată este, cu adevărat, Valentina Pelinel. Actuala soţie a lui Cristi Borcea a fost măritată, între 2007 şi 2014, cu afaceristul şi politicianul Cristain Boureanu. Acesta a fost deputat în perioada 2004-2012, iar ultima sa declaraţie de avere este din 28 decembrie 2012, la încheierea mandatului, când era încă soţul Valentinei Pelinel. (vezi ce probleme uriaşe are Alina Vidican cu legile americane)

Citeste si: Clinica de înfrumuseţare a Mihaelei Borcea e făcută praf de cliente: “Mi-am făcut unghiile cu gel. După o săptămână mi-au pocnit două! Nu vreau să păţiţi la fel!”

Citeste si: Fiul lui Cristi Borcea şi-a tras iubită la 15 ani! Angelo este le fel de mare crai ca părintele său! FOTa

Citeste si: Cristi Borcea a cheltuit pe neveste mai puţin decât pe Adi Mutu, căruia i-a oferit o avere: “Era nebunia mea, febleţea mea”

Cât de bogată este, cu adevărat, Valentina Pelinel. Are un apartament la New York

Boureanu avea o avere colosală, însă puţine bunuri îi aparţineau şi lui Pelinel. De exemplu, Boureanu deţinea, alături de alţi parteneri, numai puţin de 19 terenuri în Bucureşti şi judeţul Ilfov, dar Pelinel nu figura decât cu 50% dintr-un teren de 2.638 mp, cumpărat în 2007. În noiembrie 2012, firma lui Pelinel din SUA, Roway Management, primea de la Pelinel şi Boureanu titlul de proprietate asupra apartamentului din New York, luat cu un credit de 970.000 de dolari.

fara descriere

Cât de bogată este, cu adevărat, Valentina Pelinel. A deţinut 25.000 de dolari în numerar

Documentele arată cât de bogată este, cu adevărat, Valentina Pelinel. Ea avea şi trei carduri de credit în SUA, unul cu 6.942 dolari, altul cu 512 dolari şi altul fără limită de credin, din care se consumaseră 17.125 dolari. La acea dată, Pelinel deţinea şi 25.000 de dolari în numerar. Pelinel îşi împrumutase firma din SUA cu aproape 130.000 USD, iar cea din România cu aproximativ 100.000 de lei. La venituri, Pelinel era trecută cu 36.000 USD (activităţi de marketing şi PR), 40.000 USD (chirie apartament New York) şi 11.054 lei (salariu de director-adjunct la o firmă a lui Boureanu).

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate