Cat de disperati sunt posesorii de iPhone! In doar 48 de ore o aplicatie a fost descarcata de peste 10 milioane de ori - Vezi care e!

Desi gama de telefoane realizata de Apple, iPhone, este extrem de populara in intreaga lume, nu toate aplicatiile realizate de catre urmasii lui Steve Jobs sunt de calitate.

Distribuie pe:

fara descriere

Cam asa au stat lucrurile si cu hartile Apple, aplicatie care s-a dovedit a fi un esec colosal. Astfel, utilizatorii de iPhone si iPad s-au reorientat catre populara aplicatie Google Maps.

Desi Apple a eliminat Google Maps de pe iPhone in septembrie 2012, utilizatorii au reusit sa faca rost de aceasta aplicatie cu ajutorul browserului web.

'Mai mult de 10 milioane de downloaduri au fost efectuate in mai putin de 48 de ore dupa lansare', a anuntat Jeff Huber, unul dintre sefii de la Google, citat de "Daily Mail".

Cu toate acestea, utilizatorii de iPhone nu pot scapa de mult hulita Apple Maps, chiar daca si-au instalat deja si Google Maps, aplicatia neputand fi stearsa din telefoane.

Pana in luna septembrie, cand Apple si-a lansat propria aplicatie de harti, utilizatorii de iPhone se bucurau in mod obisnuit de beneficiile Google Maps.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate