Cât de dureros! Anunțul lui Mihai Mitoșeru la doar o zi după ce a depus actele de divorț: "Te iubim mult"

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat. La doar o zi de când cei doi au depus actele de divorț, o zi cu totul aparte pentru cei doi a venit imediat.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat. La doar o zi de când cei doi au depus actele de divorț, o zi cu totul aparte pentru cei doi a venit imediat. Este vorba de o zi aniversară, cea a cățelușului familiei, Alvin. Astăzi, patrupedul lor împlinește 5 ani.
Prezentatorul de la Kanal D și-a înștiințat prietenii că nu va lăsa să treacă această zi nemarcată, urmând să petreacă împreună și să mănânce tort. Ce-i drept, Mihai Mitoșeru nu a specificat dacă va sărbători alături de Noemi sau nu.


In articol:

fara descriere

🎉Azi 🐶Alvinutu nostru scump si drag împlinește 5 anishori!!! La multi aaaaani, Alvin!!!! Te iubim mult, mult!!🐾❤️🐾 #alvin #5ani #azipapamtort #happybirthday #yorkie #mishalvin", a scris Mihai Mitoşeru.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Mihai Mitoșeru nu o lasă pe Noemi să-i păstreze numele după divorț

Noemi și Mihai Mitoșeru au format un cuplu timp de 13 ani și mulți dintre apropiații lor au fost șocați atunci când au anunțat că vor divorța. La notar, frumoasa blondină a dat de înțeles de mai multe ori că nu ar vrea să reină la numele dinainte căsătoriei și a invocat mai multe motive, printre care și faptul că ar fi nevoită să-și refacă toate actele.

Mihai Mitoșeru i-a spus clar fostei sale soții de care a divorțat chiar ieri, 18 octombrie, că nu vrea ca ea să-i păstreze numele. Motivul pentru care el a fost atât de vehement l-a dezvăluit chiar mama lui, Camelia Mitoșeru, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Mi-a spus: Eu nu pot să îi las numele. Din moment ce nu ne împăcăm ea o să fie cu alt bărbat şi ea o să fie cu numele Mitoşeru. Dacă aveau un copil era altceva“, a explicat mama lui Mihai Mitoșeru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate