Stiri

Cat de dureros! Un politist, surprins plangand in casa groazei din Timisoara, unde mama si-a ucis fiica de 4 ani!

Oana Nut, o educatoare de 38 de ani din Timisoara si-a ucis fetita de 4 ani, intr-un mod greu de imaginat: i-a taiat venele de la maini si apoi a inecat-o in cada.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cat de dureros! Un politist, surprins plangand in casa groazei din Timisoara, unde mama si-a ucis fiica de 4 ani!icon photo

Dupa ce a realizat fapta, femeia a sunat la politie, anuntand crima. "Mi-am omorat copilul", a fost anuntul care a ajuns la numarul de urgenta 112 la Timisoara marti seara tarziu.

Politistii care au intrat in casa si au gasit-o pe fetita au fost socati de scena. Camerele de filmat l-au si surprins pe unul dintre ei plangand. Omul legii probabil ca s-a departat de colegii sai pentru a-si sterge lacrimile, insa nu a stiut ca va fi vazut pe fereastra casei.

Motivul crimei de la Timisoara - educatoarea si-a ucis fiica de 4 ani pentru a se razbuna pe sot

Oana Nut era educatoare de circa 15 ani, iar in ultimele trei saptamani isi luase concediu fara plata pe motiv ca locul de munca este prea departe de locuinta ei. Apropiatii sustin ca intre femeie si sotul acesteia, in ultima perioada, erau discutii tocmai pentru ca aceasta nu aducea bani in casa. Iar ultimele informatii ar fi fost chiar ca barbatul ar fi vrut sa divorteze si razbunarea ar fi fost motivul pentru care Oana Nut si-a omorat fetita.  Din primele informatii, chiar inainte de crima oribila, femeia s-a certat la telefon cu sotul sau.

Potrivit politistilor, la scurt timp dupa ce anchetatorii au ajuns la locuinta, criminalei i s-a facut rau, ea spunand ca a inghiţit erbicid. A fost chemat un echipaj SMURD, iar femeia a fost transportata la spital, incatusata, ea fiind in afara pericolului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune