Cât de eficientă este dezinfectarea cu apă oxigenată! Soluția este pulverizată din elicopter deasupra Bucureștiului!

În sectorul 6 al Bucureștiului s-a început dezinfectarea cu apă oxigenată pulverizată dintr-un elicopter.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

CORONAVIRUS ROMANIA. O nouă metodă de dezinfectare constând în pulverizarea aeriană de apă oxigenată în concentraţie de maximum 1% cu ajutorul unui elicopter utilitar se utilizează, de joi, în sectorul 6 al Bucureștiului.


In articol:

Citeste si: La 25 de ani a murit după ce a fost plimbat la patru spitale! Medicii, acuzați că nu au vrut să-l opereze pentru că era suspect de coronavirus! Rezultatul negativ a venit abia după ce și-a dat ultima suflare

„Prin intermediul unui elicopter utilitar se pulverizează apă oxigenată în concentraţie de maxim 1%, nu este toxică, nu este nocivă, nu are efecte asupra persoanelor, animalelor, plantelor. Văd că se tot încearcă acreditarea ideii că dăm cu biocid. Le transmit acestor domni sau doamne că nu dăm cu biocid. Dăm cu apă oxigenată. (…) Începem prin a pulveriza pe toate arterele principale, bulevarde, străzi de legătură, cum ar fi bd Iuliu Maniu, bd Timişoara, bd Drumul Taberei, Crângaşi, Virtuţii, strada Braşov, bd Ghencea şi Prelungirea Ghencea, Vasile Milea şi Geniului, după care vom intra deasupra cartierelor şi pulverizăm şi acolo apă oxigenată”, a declarat, pentru Agerpres, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

El a menţionat că pulverizarea aeriană este e o variantă de dezinfectare complementară, dar această metodă are avantajul că raza de acoperire e foarte mare, iar costul comparativ cu acela al unei acţiuni clasice, cum ar fi spălare sau nebulizare, este mai mic.

Citeste si: Au construit în mijlocul Bucureștiului în secret un spital pentru bolnavii de coronavirus!

Coronavirus România. Apa oxigenată este un dezinfectant eficient

Peroxidul de hidrogen, cunoscut sub numele popular de apă oxigenată, este, conform specialiștilor, singurul germicid compus doar din apă și oxigen. De accea se spune că este cel mai sigur dezinfectant din lume.

Citeste si: Experimentul ”Clade X”: 900 de milioane de oameni vor muri în lipsa unui vaccin! Americanii au simulat în urmă cu 2 ani o pandemie mondială, iar concluziile sunt îngrijorătoare

Apa oxigenată este utilizată ca antiseptic sub forma unei soluții diluate. Ea este capabilă să elibereze oxigen gazos, echivalent a 10 volume ale lichidului respectiv. De-a lungul timpului, despre proprietățile apei oxiganetei s-a tot scris, ea fiind folosită la dezinfectarea rănilor, la tratarea unor mici probleme. 

Deși specialiștii români nu menționează apa oxigenată, aceasta este inclusă pe lista substanțelor împotriva coronavirusului de către medici străini, precum cei din Statele Unite, conform sfaturilor de la Pacific Medical Centers

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bărbatul izolat în casă, de teama coronavirus, care a uimit o lume întreagă. Cum i-a încurajat și pe alții să stea în casă

Coronavirus. Cum poți prepara acasă soluție dezinfectantă

Adevarul a iesit la iveala! De ce te doare capul cand te trezesti dimineata!

Un virusolog chinez aruncă bomba. Cum a apărut, de fapt, COVID-19

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies