Cat de emotionant! O micuta ii scrie lui Dumnezeu dupa ce catelusa ei moare: "Te rog sa ai grija de ea!" Uite ce raspuns a primit inapoi

Pentru ca isi vedea fiica suferind zilnic dupa catelusa familiei care incetase din viata, mama o ajuta pe micuta sa ii scrie lui Dumnezeu pentru a avea grija de sufletul patrupedului. Raspunsul insa este... wow.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: footage.shutterstock.com“Doamne, Doamne, Vrei, te rog, să ai grijă de câinele meu Abbey? A murit ieri, iar acum se află cu tine în Rai. Mi-e foarte dor de ea. Sunt foarte bucuroasă că m-ai lăsat să o am, deşi s-a îmbolnăvit. Sper că te vei juca cu ea. Îi place să se joace cu mingi şi să înoate. Îţi trimit o poză cu ea pentru ca să o recunoşti când o vei vedea. Mi-e tare dor de ea”, i-a scris fetiţa lui Dumnezeu, iar mama acesteia a hotărât că o scrisoare atât de frumoasă merită şi un răspuns.

Drept urmare, a pregătit o altă scrisoare şi i-a dat-o fiicei sale, spunându-i că Dumnezeu i-a scris înapoi. Iată cel de-al doilea mesaj:

“Dragă Meredith,

Abbey a ajuns cu bine în Rai. Poza pe care mi-ai trimis-o a fost de mare ajutor. Am recunoscut-o imediat pe Abbey.

Să ştii că nu mai este bolnavă. Spiritul ei este aici lângă mine, la fel cum se află şi în inima ta. Lui Abbey i-a plăcut să fie câinele tău. De vreme ce în Rai nu avem nevoie de coprurile noastre, n-am unde să păstrez poza, aşa că ţi-am trimis-o înapoi pentru a o păstra şi pentru a-ţi aminti mereu de Abbey.

Îţi mulţumesc pentru scrisoarea ta frumoasă. Mulţumeşte-i mamei tale că te-a ajutat să o scrii şi că mi-a trimis-o. Ai o mamă deosebită, am ales-o special pentru tine. Îţi trimit binecuvântările mele şi fiecare zi şi vreau să-ţi aminteşti mereu că te iubesc foarte mult. De altfel, sunt uşor de găsit, oriunde este iubire.

Cu dragoste,

Dumnezeu”

Sursa: viralnova.com


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate