Cât de frumoasă e sora Ramonei de la Puterea dragostei!

Ramona este ultima concurentă intrată în casa Puterea Dragostei, dar care a reușit să-și atragă numeroși fani.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Ramona este una dintre cele mai plăcute concurente de la puterea Dragostei, până acum nu a avut scandaluri cu celelalte concurente, dar nici nu a reușit să-și facă o relație. Asta deși, în ultimele zile, concurenții de la Puterea dragostei au tot bârfit despre o apropiere între ea și Livian.

Cu o poveste de viață fascinantă, Ramona a cucerit însă inimile telespectatorilor Puterea dragostei. În urmă cu câteva zile, Ramona a postat pe pagina ei de socializare o imagine în care apare alături de frumoasă tânără, despre care spune că este sora ei.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, primele declarații despre controversata poză cu ea apărută pe Internet

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Ramona de la Puterea Dragostei are o poveste de dragoste dureroasă. Cine e tatăl băiatului ei

Ramona a făcut dezvăluiri emoționante despre trecutul ei, atunci când a intrat în casa Puterea Dragostei. Ramona are 25 de ani și a trăit o poveste de dragoste, în urma căreia are un băiețel. Despre copilaș, Ramona spune că el a fost crescut de părinții ei, iar pentru ea acesta este mai mult ca un frate.

Citeste si: S-a aflat! El este noul concurent din casa Puterea Dragostei! E actor și a apărut într-un film cunoscut

Tatăl fiului ei este un cetăţean român de etnie rromă care provine dintr-o familie extrem de conservatoare, iar legile staborului erau respectate cu stricteţe în comunitatea în care trăia şi Ramona, împreuna cu iubitul ei. Fata spune că el este cel care a greşit şi că relaţia lor s-a destrămat imediat după ce ea a născut, după doar un an şi jumătate de convieţuire.

Citeste si: Nou cuplu la Puterea Dragostei?! Ramona, declarație de dragoste pentru Livian: „Ceva frumos între noi (...). Dragoste”

Acesta este mesajul dureros pe care Ramona i l-a trimis fostului ei iubit, imediat după despărţire.

"Am pierdut multe în viaţă, dar cel mai mult mă doare şi regret că am pierdut cea mai importantă persoană din viaţa mea. L-am întâlnit pe el, pe băiatul pe care l-am iubit cel mai mult, dar pe el a trebuit să-l părăsesc, obligată de cei din jur, care, cică, îmi voiau binele. Aşa am mai pierdut o persoană importantă!!! Acum am rămas aproape singură, iar suferinţa m-a schimbat în rău...Am pierdut tot ce aveam mai de preţ. Oare mai am de pierdut ceva?", este mesajul cutremurător postat de tânără imediat după despărţirea de tatăl copilului său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andra Volos, prima reacție după ce s-a spus că a fost bătută de Bogdan Mocanu: „Vreau să trec peste și să...”

Bia de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru Andra Volos: „Dacă îl iubeai așa mult...”

Dieta Annei Lesko. Ce mănâncă fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a uluit pe toată lumea

Andra de la Puterea Dragostei, bătută de Bogdan Mocanu! Mama ei a ar fi povestit totul după despărțire: „Prin câte a trecut fata asta...”

Bianca de la Puterea dragostei, declarație șoc despre relația cu Livian: „E părerea voastră că nu mă vrea. El doar mă...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies