Cât de frumoasă este graviduţa Diana Dumitrescu! Uite cum s-a îmbrăcat la un eveniment monden! FOTO EXCLUSIV!

Diana Dumitrescu, atracţia serii la un eveniment monden! Uite cum s-a îmbrăcat!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Diana Dumitrescu este în culmea fericirii! Va fi pentru prima oară mămică după ce s-a rugat zece ani la Dumnezeu să-i îndeplinească dorinţa. Frumoasa blondă a mărturisit, de curând, la Teo Show, de ce a decis să anunţe că este însărcinată, dar şi ce voia să facă pentru a deveni mamă dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat pe cale naturală.

Citeste si: Diana Dumitrescu, dezvăluiri despre bebelușul din burtică: "La cât de mare e burta, credeam că am gemeni"

"A început să se vadă burtica, altfel nu aș fi anunțat. Câteodată mă simt de parcă sunt însărcinată în şase luni, deși sunt în patru. În funcție de ce mănânc, mă umflu de stau să explodez. Scuzați-mă, vă rog, că vă spun, dar mă balonez indiferent de ce mănânc. Eu mă hotărâsem să încep pregătirile pentru fertilizare în vitro. Trebuia de anul trecut, dar am avut probleme cu tiroida. Am crezut că este o eroare când am făcut testul. Am făcut trei zile consecutiv teste. M-am chinuit aproape 10 ani să rămân însărcinată, aşa că a fost șocant să văd că sunt gravidă. Nu mă așteptam! Chiar nu mă așteptam!", i-a spus actriţa lui Teo.

Diana Dumitrescu, atracţia serii la un eveniment monden! A fost invitată la o prezentare de modă a Clarei Rotescu!

Ei bine, am întâlnit-o, recent, pe graviduţa Diana, alături de Raluca Bădulescu, Mihaela Moise, Roxana Nemeş, Ozana Barabancea şi Ianna Novanc  la o prezentare de modă a cunoscutului designer Clara Rotescu. Evenimentul a avut loc într-un cadru cu totul special, o "grădină secretă" într-un mall.

Citeste si: Diana Dumitrescu, in pragul depresiei! A facut si un atac de panica! "Nu mai eram fericita, nu ma mai regaseam in viata mea"

Revenind însă la protagonista noastră, trebuie să spunem că era radioasă, îmbrăcată şic şi extrem de comunicativă. Frumoasa blondă trece prin cea mai interesantă şi intensă perioadă a vieţii ei, iar asta o face un adevărat spectacol.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: