Cât de frumoasă este mama noii concurente de la Puterea Dragostei, Ana-Maria! Este atât de tânără încât par surori FOTO

Ana-Maria de la Puterea Dragostei are o mamă foarte frumoasă. Pare atât de tânără încât ai crede că sunt surori.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ana-Maria, cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei a cucerit deja publicul cu frumusețea ei. Puțini știu, încă, cum arată mama ei. În fotografiile publicate pe rețelele de socializare, Daniela Lintaru pare mai degrabă sora tinerei și a fost complimentată pentru felul în care arată.

Citeste si: Fotografii de pe vremea când Ana-Maria, noua concurentă de la Puterea Dragostei, era iubia lui Andy! Cât de frumoși erau împreună!

Citeste si: Ana-Maria, noua concurentă de la Puterea Dragostei, însărcinată? Imaginea cu burtica i-a pus pe gânduri pe fani

Citeste si: Puterea Dragostei: Roxana vrea să plece din emisiune din cauza lui Bogdan Mocanu: „Nu pot să-l văd cum stă lângă o leșinată ca asta”

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Ana-Maria de la Puterea Dragostei a intrat în conflict cu Roxana

Ana-Maria a declarat încă de la intrarea ei în casa Puterea Dragostei că cel care i-a atras atenția este Bogdan Mocanu. Roxana a luat foc când a auzit și a făcut numeroase glume răutăcioase la adresa ei, fiind hotărâtă să nu îi lase pe fostul ei iubit și pe noua concurentă să se apropie.

„Eu cred că are tupeu pentru că e lângă Bogdan. Dacă era fără el, rămânea fără păr în cap. Glumesc și eu, dar știi că în glumă se spune adevărul. Glumesc, dar îl are pe el lângă ea. Când e lângă mine nu are tupeu”, spunea Roxana despre Ana-Maria.

fara descriere

Când noua concurentă i-a spus Roxanei că nu îi este frică, a fost chemată la o confruntare directă. „Haide, vino aici dacă ai tupeu”, i-a îndemnat ea pe fostul ei iubit și pe bondina din casă.

Roxana: „Ce treabă ai tu cu el?”

Ana-Maria: „Păi o să vezi pe parcurs.”

Roxana: „Pai arată-mi!”

Ana-Maria: „Păi ce vrei să fac? Să mă sărut?”

Roxana: „Da, sărută-te dacă ai tupeu”

Ana-Maria: „Nu pot. Nu vreau să te rănesc”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate