Cât de frumos era Mihai Constantinescu în tinerețe! Imaginile care demonstrează că era idolul femeilor! Galerie foto

Mihai Constantinescu a fost foarte frumos în tinerețe. Imagini cu el tânăr arată de ce cunoscutul artist a fost mereu un bărbat atrăgător pentru femei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Mihai Constantinescu și Simona Secrier s-au căsătorit în secret în 2017

Mihai Constantinescu și Simona Secrier formează un cuplu de mai bine de două decenii, însă abia în anul 2017 s-au căsătorit, după ce au amânat fericitul eveniment de mai multe ori. Ceremonia a avut loc în mare secret și, în cadrul unui interviu, artistul mărturisea că trăia a doua tinerețe la vârsta onorabilă pe care o are. Soția sa, fosta componentă a trupei Etno, este cu 24 de ani mai tânără decât el. 

“Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută, declara Mihai Constantinescu în cadrul unei emisiuni TV.

fara descriere

S-a iubit și cu Anastasia Lazariuc

În afară de actuala soție și de fosta soție, Mihaela Constantinescu, Mihai Constantinescu s-a iubit și cu Anastasia Lazariuc.

Mihaela Constantinescu declara mai demult pentru revista Tango că l-a prins pe artist în pat cu Anastasia Lazariuc. Amantlâcul devoalat de Mihaela Constantinescu ar fi avut loc în anul 1990. Fosta nevastă a mers acasă la el, de la aeroport, fără să îi mai ceară să o ia spre casă. Aceasta a găsit-o pe Anastasia pe patul ei când a ajuns acasă.

fara descriere

”În acea zi s-a întâmplat ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată. Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoșteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani.

El a adus-o în țară, i-a obținut cetățenia, a obținut casă pentru ea și copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu”, declara fosta soție a lui Mihai Constantinesuc pentru Tango. 

Citeste si: Apel disperat făcut de fosta soție a lui Mihai Constantinescu! "Vă rog mult..."

Citeste si: Poezie pentru Mihai Constantinescu! Versurile lui George Filip, sfâșietoare: ”Mihai... te rog, mai stai cu noi în viață”

Citeste si: Va fi sau nu deconectat Mihai Constantinescu de la aparate? Ce zice legea

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente la spital cu soția lui Mihai Constantinescu! Dezvăluiri uluitoare făcute de apropiații artistului! ”Are un scăunel pe culoar”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate