Cât de gravă e starea lui Florin Salam? Răspunsul manelistului la urările primite de ziua lui au stârnit panică printre fani!

Florin Salam și-a speriat fanii după ce a răspuns într-un mod bizar la urările primite de ziua lui de naștere.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Florin Salam a primit sute de mesaje de felicitare, de ziua lui de naștere, însă modul în care a ales să răspundă a fost catalogat cel puțin bizar de către fanii lui. Manelistul le-a mulțumit fanilor printr-un mesaj video filmat în Statele Unite în care spunea că este fericit acolo și că vrea să-și aducă familia în țara tuturor posibilităților.

fara descriere

Nu asta i-a speriat însă pe fani ci faptul că respectivele imagini făceau parte dintr-o postare video mai lungă realizată postată de Salam în urmă cu doi ani. Un lucru destul de puțin obișnuit, în condițiile în care Florin a devenit destul de activ pe contul lui de socializare și postează frecvent noutăți despre carieră și viață personală.

Florin Salam: ”Când ești la spital și nu se mai poate face nimic...”

fara descriere

Postarea unui filmuleț vechi de doi ani, în contextul în care în spațiul public circulă informații despre o intervenție chirurgicală cu risc destul de ridicat pe care manelistul urmează să o suporte zilele următoare, a făcut ca în mintea fanilor manelistului să circule tot felul de scenarii.

Citeste si: Florin Salam, schimbare de look șocantă: și-a pus ochelari! Reacția fanilor: ”Domnul profesor”

Citeste si: Florin Salam a lipsit de la ziua lui Mircea Nebunu! S-a terminat cu ”frăția”: manelistul e acum pe cont propriu

Citeste si: Florin Salam ”a fugit” cu Roxana Dobre în Statele Unite! Manelistul își prelungește vacanța pe fondul problemelor de sănătate

În urmă cu cțteva zile, Florin a postat un citat care a adus din nou neliniște în rândul admiratorilor săi: ”Când ești pe patul de spital și nu se mai poate face nimic, atunci vei realiza că sănătatea și fericirea sunt mai importante decât banii”, a scris Florin Salam.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate