Cat de mare e salariul tau, draga Simona?Cand Gherghe scoate bani, se face coada la bancomat!

Simona Gherghe a fost surprinsa de fotoreporterii WOWbiz.ro... "storcand bancomatul". Cat o fi scos, habar nu avem. Cert este ca in urma ei, un barbat a asteptat minute in sir sa poata avea si el acces la masina de bani. Deh, leafa de vedeta tv!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereSimona isi scoate cardul din portofel si se pregateste sa "atace" bancomatulDespre salariul Andreei Esca se vehiculeaza ca ar fi urias, dar punem pariu ca nici al Simonei Gherghe nu e de lepadat. Deunazi, am surprins-o pe blonda in fata bancomatului, asteptand sa iasa  "cascavalul" din aparat. Si a iesit.

fara descriereIn spatele vedetei apare un domn care nu are incotro si... asteapta...fara descriere...si asteapta... minute in sir, bietul de el

 

 

 

Cat, habar nu avem, insa suntem siguri ca mult, pentru ca domnul din spatele vedetei tv a fost nevoit sa astepte minute in sir sa-i vina si lui randul. Cert este ca Simona, precauta, nu a lasat sa se vada nimic in zona tastaturii bancomatului, semn ca stie ca hotii de carduri sunt mari amatori de pin-uri "tastate la vedere".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate