Cat de mult a iubit-o pe Ileana Ciuculete fata ei de suflet! Tanara a marturisit ce face zilnic dupa inmormantarea cantaretei EXCLUSIV

Pe langa doi baieti, Ileana Ciuculete avea si o “fata de suflet”, Codruta. Tanara ocupa un loc special in inima cantaretei de muzica populara si de multe ori artista le-a spus celor apropiati ca este fiica pe care nu a avut-o.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereCele doua s-au cunoscut in urma cu multi ani, pe cand Codruta era doar o copila, si de la prima intalnire au fost extrem de apropiate. La aflarea vestii mortii Ilenei Ciuculete, Codruta, care locuieste in Craiova, a fost devastata. Ea a venit la Bucuresti in perioada priveghiului si a inmormantarii, apoi s-a intors acasa la Craiova. Totusi, nu a uitat-o pe cea care i-a fost ca o mama si pe care o iubeste foarte mult. fara descriere

Tanara a marturisit unor apropiati ca desi ii este greu sa vina mereu in Bucuresti la mormantul Ilenei Ciuculete, artista este permanent in gandurile ei. Codruta merge, in aceasta perioada, in fiecare zi la biserica in Craiova si ii aprinde lumanari si se roaga pentru sufletul cantaretei.

Codruta este si cea care se ocupa de paginile de socializare ale Ilenei Ciuculete, iar dupa moartea acesteia a anuntat ca va continua sa posteze pe acestea in memoria artistei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate