Cât de mult a luptat Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, cu boala: ”M-am trezit în întuneric, frig și spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!”

Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit astăzi, la doar 52 de ani, răpusă de o boală nemiloasă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit astăzi, la doar 52 de ani, răpusă de o boală nemiloasă. Celebrul om de radio și televiziune plecase dintre noi pe 19 martie 2018, la doar 56 de ani. La câteva luni după dispariția fostului partener de viață, Petruța le povestise prietenilor ce i se întâmplase în lupta cu boala care o măcina de câțiva ani. ”Dragii mei, multumesc. M-am trezit in intuneric, frig si spaima. Incet. incet, ingerii mei m-au facut sa cant!”, a postat atunci Petruța Gheorghe. 

Citeste si: Declaraţiile cutremurătoare ale jurnalistului care şi-a pierdut soţia: “Nu sunt încă foarte convins că pot să numesc „viață” la ce am trăit după ce ea nu a mai fost”

Citeste si: Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

La un moment dat, Petruța a povestit cât de complicată a fost relația cu Gheorghe, alături de care a înfiat trei copii: „Ne-am tot mârâit. El se simţea atacat în rolul lui de tată. El spuneam că a făcut tot pentru copiii ăştia. I-am spus: "faci foarte bine, dar ei cresc. Era trecerea aia de la 13, 14, 15 ani, când copilul e foarte fragil şi trebuie să te porţi extraordinar de atent. El a spus: „eu aş vrea să divorţăm mai bine, eu nu vreau să îţi fac rău ţie”, mărturisea Petruța Gheorghe. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate