Cat de mult isi doreste Elena Udrea sa devina mamica! Politiciana a facut pe bona pentru o fetita dulce foc | VIDEO EXCLUSIV

Orice ar face, elena Udrea ramane in primul plan al politicii romanesti. O ajuta si frumusetea, si prestanta, dar in primul rand... trecutul.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

Relatia dintre Elena Udrea si Adrian a aparut aproape peste noapte. La inceput mai timizi si mai discreti, apoi afisandu-se in public fara niciun fel de temeri, cei doi au trecut cu bine de primul an de relatie, ei devenind un cuplu vara trecuta.  Lucrurile par sa se fi derulat pe repede inainte, iar surse din anturajul celor doi sustin ca, la inceputul verii, barbatul a facut pasul cel mare, oferindu-i iubitei un superb inel de logodna. Acest lucru certifica faptul ca relatia lor este mai mult decat serioasa, iar in viitorul apropiat nu este exclus sa asistam la o nunta spectaculoasa, care sa consfinteasca practic oficializarea, cu acte, a relatiei lor. 

fara descriere

Nu mai este niciun secret ca Elena Udrea isi doreste sa devina in curand si mama. Acum cateva luni, paparazzi WOWbiz.ro au reusit sa o surprinda pe politiciana la o clinica de fertilizare. 

fara descriere

Faptul ca isi doreste sa devina mamica o face pe Elena Udrea sa fie mult mai atenta si iubitoare cu copiii. De exemplu, la inceput de saptamana, frumoasa blondina a fost surprinsa in compania unei fetite, printr-un mall. Elena parea fascinata de micuta si s-a comportat cu aceasta ca si cum ar fi fost fiica ei. 

fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate