Cât de mult s-a schimbat Romeo Fantastik! Abia îl mai recunoști

Romeo Fantastik s-a schimbat enorm în decursul anilor, iar acest lucru se poate observa din pozele de pe net, dar și din videoclipuri.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Romeo Fantastik făcea furori în urmă cu 15 ani cu melodiile pe care le scotea! Ba mai mult decât atât, la un moment dat a și ”rupt” topurile din România. Prima melodie lansată a fost chiar „Carolina”, care devenise un hit peste noapte.

Citeste si: Simona Trașcă și-a făcut de cap, în club, cu un bărbat! Imagini WOW

Romeo Cobzaru, căci acesta este numele său real, s-a schimbat destul de mult de-a lungul celor 15 ani de când produce melodii. Astfel că, în fotografiile recente se poate observa cum Romeo Fantastik s-a îngrășat, iar look-ul lui nu mai este același. ”Regele sexului”, așa cum este poreclit, la ”rang înalt„, scoate o nouă piesă în curând care, evident, nu și-a pierdut ”simțurile erotice”, numind-o „Îți place să stai capră”.

fara descriere

Citeste si: Imagini de senzație cu burtica de graviduță a ”Mamei Natură”! Roxana Ionescu e nerăbdătoare să devină mamă

Fiul lui Romeo: ”Dacă Romeo e regele sexului, chiar este regele sexului”

„Pentru mine este tatăl meu, pentru mine este o vedetă, este idolul meu, de asta fac și muzica pe care o fac e nebunie, asta vrea tineretul din ziua de azi, tineretul vrea nebunie (…) Dacă Romeo e regele sexului, chiar este regele sexului. Eu unul sunt băiatul lui și n-am auzit pe nimeni să se plângă de el”, a spus, în urmă cu ceva timp, Geo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate