Vedete

Cât de mult s-a transformat Adrian Alexandrov de când a devenit bona copilului pe care îl are cu Elena Udrea! Din Don Juan a ajuns în Costa Rica, un tătic…obosit

De mai bine de o lună, Adrian Alexandrov se află în Costa Rica, unde are grijă acum de fetiţa lui cu Elena Udrea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Adrian Alexandrov a plecat în Costa Rica, imediat după ce Elena  Udrea a născut. Şi a trebuit să rămână acolo, după ce pe 4 octombrie, Elena Udrea a fost ridicată de pe stradă de Interpol şi apoi arestată preventiv. Fetiţa ei avea atunci doar 10 zile, iar Adrian Alexandrov şi mama Elenei Udrea au rămas să aibă grijă de micuţa a cărei mamă se află în închisoare.

Imediat după ce iubita lui a fost arestată, Adrian Alexandrov a postat pe pagina lui de socializare o poză în care apare alături de bebeluş, vrând să arate astfel tuturor că suferă împreună pentru lipsa Elenei Udrea. Apoi, bărbatul nu a mai postat nimic! Zilele trecute, Elena Udrea a ajuns din nou în faţa judecătorilor pentru a le cere eliberarea sa, aceştia însă nu i-au acceptat cererea. Imediat după verdict, Adrian Alexandrov a postat o poză nouă cu el şi fetiţa.

Imaginile, realizate la distanţă de circa o lună arată cât de transformat este bărbatul. Din Don Juan-ul de acum câteva săptămâni, Adrian Alexandrov arată ca un tată obosit, cu barba neîngrijită, palid şi cu uşoare cearcăne sub ochi, iubitul Elenei Udrea e complet schimbat.

Adrian Alexandrov a fost manechin, a încercat să ajungă şi vedetă tv, însă până la urmă s-a mulţumit doar cu statutul de afacerist, el fiind implicat în afaceri imobiliare. A devenit cunoscut în urmă cu aproximativ doi ani când a devenit iubitul Elenei Udrea. Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr ca Elena Udrea şi în urmă cu o lună a devenit tatăl fetiţei pe care Elena Udrea a adus-o pe lume după o fertilizare in vitro.

Galerie foto  Urmatorul articol