Cât de mult seamănă noul iubit al Andreei Bălan cu fostul soț! Tiberiu Argint, copia lui George Burcea

Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, seamănă izbitor cu George Burcea, fostul soț al artistei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Noul iubit al Andreei Bălan seamănă cu George Burcea, fostul soț al artistei. Asta au observat mulți dintre fanii cântăreței după ce au apărut imagini cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint, noul ei iubit.

fara descriere

Andreea Bălan a apărut în public cu noul ei iubit, Tiberiu Argint. Cei doi au fost împreună la mare și au fost surprinși în ipostaze tandre, pe plaja din Vama Veche. După ce au văzut pozele cu noul iubit al Andreei Bălan, mulți au fost uimiți de asemănarea fizică a acestuia cu George Burcea. Amândoi sunt înalți, cu o constituție atletică, bruneți, chiar și tunsoarea o au asemănătoare. În plus, din pozele de pe Instagram, cei doi par a avea și tabieturi și gesturi asemănătoare.

fara descriere

fara descriere

Se pare că, Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de trei săptămâni, iar sentimentele lor sunt puternice dacă au acceptat să apară împreună în public.

Citeste si: George Burcea o umilește pe Andreea Bălan după ce a văzut imaginile de la mare! „Dansează ca o stripteuză. Cineva să o...”

Citeste si: Tiberiu Argint a postat primele fotografii din vacanța cu Andreea Bălan. Acum totul e clar

Citeste si: Locul în care și-au consumat iubirea Andreea Bălan și noul iubit, feriți de ochii lumii. Cum au reușit să țină în secret relația. Apropiații au dat-o de gol

fara descriere

fara descriere

Cine este, de fapt, Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Tiberiu Argint este fratele prezentatoarei de televiziune Sorina Argint Ionescu. Bărbatul este manager de vânzări la o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio și televizoare și telefoane.

Citeste si: Andreea Bălan, decizie radicală pentru George Burcea: „Nu se pune problema să le ia la el...”

Până acum, nu s-au aflat prea multe despre viața sentimentală de până acum a noului iubit al Andreei Bălan. Tiberiu Argint are și un viciu care s-ar putea să nu îi placă artistei pe termen lung: țigara. Se pare că Tiberiu fumează exagerat de mult, iar asta s-a putut observa și în imaginile în care apare la mare alături de Andreea, unde la un moment dat apare cu țigara în mână, în timp ce o sărută și îmbrățișează pe cântăreață. 

Conform Cancan,se pare că Andreea Bălan i le-ar fi prezentat deja tânărului pe micuțele ei și ale lui George Burcea, cu toate că la un moment dat chiar ea declara că nu își dorește ca fostul soț să le prezinte fetițelor o nouă iubită în perioada următoare. Se pare că artista și Tiberiu Argint se întâlnesc pe ascuns în apartamentul acestuia, iar potrivit surselor, vedeta îi face vizite frecvent, dar de fiecare dată când o face poartă o perucă pentru a nu fi recunoscută. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate