Cat de periculos este rimelul pe care il folosesti zi de zi. Invata sa te aperi de bacterii!

Pe cat de necesar este pentru infrumusetare, pe atat de periculos poate fi. Rimelul, caci despre el este vorba, este unul dintre produsele cosmetice de care nu te poti lipsi atunci cand te machiezi.

Distribuie pe:

fara descriereTotusi, cand il folosesti pentru o perioada lunga de timp, risti sa ai probleme cu vederea si chiar sa iti pierzi genele!

Rimelul, banalul produs cosmetic pe care il folosesti zi de zi, iti poate face mai mult rau decat bine. In primul rand, specialistii recomanda sa te feresti de acele tipuri care au in compozite petrol si lac.

Pe termen lung, genele tale se vor subtia, ajungand chiar sa iti cada. In plus, straturile consistente de rimel afecteaza la fel de mult genele, intrucat sunt mai dificil de indepartat si astfel tu vei fi tentata sa folosesti miscari bruste care va face fragilele fire sa se rupa.

Insa pericolul cel mai mare provine de la bacteriile care se dezvolta in interiorul tubului de mascara.

Potrivit unui studiu recent, publicat in International Journal of Cosmetic Science, si citat de revista Women's Health, exista o sansa destul de mare ca rimelul din trusa ta de farduri sa fie plin de bacterii cauzatoare de infectii oculare.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate