Cat de predispusa este sa te insele in functie de pozitia sexuala preferata

Pozitia sexuala preferata a unei femei spune multe despre personalitatea ei, despre predilectia ei la aventura si implicit despre predispozitia ei la inselat.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereClasicul misionar

Pozitia misionarului nu mai necesita niciun fel de explicatie in materie de cum se practica. Este cel mai des folosita pozitie sexuale, fiind baza pentru mai multe pozitii in functie de pozitionarea picioarelor, a bazinului si a trunchiului.

Femeia care prefera pozitia misionarului intre asternuturi are o fire sensibila, este adesea emotiva si se daruieste sufleteste total intr-o relatie. Ea insala rar, dar atunci cand o face are motive serioase. Femeia care prefera in pat pozitia misionarului isi insala partenerul de cuplu doar daca relatia merge foarte prost, iar toate incercarile pentru redresarea ei au esuat.

Unul peste celalalt

In aceasta pozitie, ea sta intinsa pe burta, iar el peste ea, ambii parteneri avand picioarele intinse. Membrele lui inferioare le marginesc pe ale ei, penetrarea avand loc printr-o alunecare du-te-vino a trupului barbatului peste cel al femeii.

Femeia care prefera aceasta pozitie adora sa simta puterea barbatului deasupra ei. Ea nu va insela atata timp cat partenerul ei este stapana pe situatie, pe sine si pe relatie, evident, fara a avea “tendinte dictatoriale”. Insa, daca barbatul ei da dovada de slabiciune, femeia isi va orienta rapid interesul catre al mascul care, in opinia ei, isi va onora cum trebuie calitatea de reprezentant al sexului tare.

Calare pe marginea patului

Pozitia presupune ca barbatul sa stea pe marginea patului, cu picioarele lasate in jos, dar cu trunchiul ridicat si eventual sprijinit in spate de cateva perne mari, astfel incat sanii femeii care sta deasupra lui, calare aproximativ, sa se atinga de bustul lui. Pozitia este excelenta pentru femei pentru ca le permite controlul absolut asupra gradului de penetrare, dar si pentru ca, prin frecarea pelvisurilor, este stimulat si clitorisul.

Femeile care prefera aceasta pozitie sexuala in defavoarea altora sunt firi foarte senzuale, care adora sa fie apreciate si chiar adulate din punct de vedere sexual. Femeia care prefera pozitia sexuala “calare pe marginea patului” isi va pierde interesul in partenerul ei daca acesta devine neglijent in relatie, daca el ii va da impresia ca nu o mai apreciaza. Cu cat el se arata mai putin interesat de ea, cu atat ea isi va cauta confirmare pentru propria senzualitate in asternuturile altui barbat.

Citeste aici mai multe


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate